2777
2789
عنوان

با همسرم قهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2374 بازدید | 180 پست
فیلم مزخرف هندی اصلا موضوش جالب نبود.... جالبم بود من بهش گفته بودم نباید میدید

مگه اومده اسیری؟😅

ای خدا کی میشیم دو تا😩بعد بشیم سه تا😍بعد چهار تا😎تاکسی راه بیفته مردیم از گرما😝😝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا سر این موضوع که فیلم زبان اصلی نبینه حرف زده بودیم و قرار شد که نبینه ولی خونه پدرش که بودیم بر ...

بخاطر صحنه های بد فیلم ،دوست نداری ببینه؟؟  شاید بهش برخورده تو خ. نه ی کس دیگری بهش گفتی و فکر کرده دستور دادی! مردا به این چیزا حساسند، شاید اگه مهربانانه و ملایم تر میگفتی قبول می‌کرد! 

هرچه خدا بخواهد همان می شود.

همیشه که اون نباید بیاد پیش  توام باید پیش قدم بشی 

روایت داریم اگه با شوهرتون قهرید و حتی اون مقصره و خوابه باید بیدارش کنید آشتی کنید و این کار هم با زن هست تازه یه برگ برنده پیش خدا دارید 

آدم اگه کسی رو دوست داره و عاشقشه که غرور نباید براش داشته باشی 

هر چی طول بکشه اعصاب جفتتون میریزه بهم جمع کردنش سختتر میشه 

خوشا جانی کز او جانی بیاسود 
فیلم مزخرف هندی اصلا موضوش جالب نبود.... جالبم بود من بهش گفته بودم نباید میدید

عزیزم ناراحت نشو ولی واقعآ رفتار هر دوتون بچه گانه بود ... ولی حالا میتونی یه کاری کنی ... برگردی خونه ت و بگی پیش فلان دوست یا خواهر یابرادر یکی که باهاش صمیمی هستی و ازدواج کرده ... بگی پیش اون بودم رفتم حال و هوام عوض بسه وگرنه من خونه م ر ترک نمیکنم 

به نظر من بهترین راه حل همینه ...چون یه بار ازش استفاده کردم و خوب جواب داد دیگه بعد از اون خونه م بیرون نزدم

تو نامزدی بهش گفته بودم قبول کرده بود اصلا انتظار نداشتم امروز ببینه...

اهان خب پس٬البته اونو همینجوری گفتم من خودمم خیلی بدم میاد

ای خدا کی میشیم دو تا😩بعد بشیم سه تا😍بعد چهار تا😎تاکسی راه بیفته مردیم از گرما😝😝

زنگ بزن بیاد دنبالت بعدشم بگو اصلا در مورد موضوع که گذشته نمیخوام حرف بزنیم وبه سهم خودم عذر میخوام یعنی توام سهم داری نذار از امشب بگذره بگو اومدم حالم عوض شه بابت حرفتیی که شنیدم 

خوشا جانی کز او جانی بیاسود