2777
2789
عنوان

با همسرم قهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2374 بازدید | 180 پست
خوبه بره تنها ببینه  باید با شوخی و خنده به خودت مشغولش میکردی  نه با جدیت  حدی بو ...

واااییی تنها که اصلااااا آخه منظور من اینه که صحنه نبینه سانسور نشدست خب خخخ بهم میگه خیلی جدییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ بزن بیاد دنبالت بعدشم بگو اصلا در مورد موضوع که گذشته نمیخوام حرف بزنیم وبه سهم خودم عذر میخوام ...

مگ دیوونس زنگ بزنه غرورش له بشه

ایقد که نـــی نـــی سایت حـسودپـلاستیکی داره فــامیل نداره😄😓😖

خوب ببین عزیزم اول باید عقیده خودش باشه که نبینه اگه بخاطر تو باشه بالاخره مثل اینبار پیش میاد 

دوما انواعش همه جا هست 

ما زنها باید با محبت و با سنگ تمام گذاشتن کاری منیم مردمون سیر باشه بعدم گفتم که باید مینشستی کنارش دستشو میگرفتی و باهاش حرف میزدی تا مشغولش کنی 

خوشا جانی کز او جانی بیاسود 
سانسور نشدست خب خخ

خب سانسور نشده باشه

بشين با عشقت دوتايي نگاه كنين حال كنين باو

من ميخوابم رو پاش رو مبل با تخمه ميشينم فقط زبان اصلي ميبينم 

فيلم سانسور شده مفت نمي ارزا

قضاوت فقط کار خداست...
اصلا تو زندگی نباید قهر باشه فقط باید سر سنگین بشی 

اولاش اینطوری بود ولی مهمون اومد خونه بعد رفتنشون گفتم پاشو کمکم کن همیشه کمک میکرد ولی این سری گفت اگه دلم نخواد نمیکنم و منو عصبی تر کرد و دعوا شدیدتر شد بد دهنی کرد و منم همینطور بعدش دیگه به برادرم زنگ زدم اومد دنبالم واااییی کاش هیچ وقت امروز نمیرفتیم خونه مامانشینا.... ما طبقه بالای مامانشیم حتما اونام دونستن حالا چیکار کنم.

حالا این سری پیش اومده خانواده ت فهمیدن ولی تا می تونی نذار اختلافات تو بفهمن بعدا آثارشو متوجه میشی

من تا حالا نرفتم قهر خونه بابام ولی یه سری که الکی الکی بحث مون شد و به من گفت نمک نشناسی انقد بهم برخورد که زدم بیرون رفتم خونه مادرشوهرم 

مادرشوهر و پدرشوهرم خیلی خوبن همش گفتن غلط کرده زنگ زدن بهش گفتن تا ۱ساعت دیگه با یه دسته گل میای دنبال زنت و دفعه آخرت باشه دختر ما رو می رنجونی😀

اونم دست از پا درازتر اومد و کلی عذرخواهی کرد البته بدون گل‌ اومد😅😅😅

بخاطر صحنه دار بودنشون میگی زبان اصلی نبین؟ خوشم اومد استارتر راستی مذهبی و چادری هستی؟ همینطوری ...

خخخخ نه مذهبی ام نه چادری ولی حساسیتم زیاده اگه تاپیک قبلمو ببینی متوجه میشی خخخ