2777
2789
عنوان

بیایید حالم خرابه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2848 بازدید | 72 پست
مثلا خداحافظی نکن چی میشه؟🤔 پیداست شما هم کم طاقت هستین که بلند شدین رفتین در مغازه اونم خیلی بچه ...

اون ۳۰ سالش ولی اصلا عقل نداره من گفتم چرا من مهم نبودم بهم بگی مریم خدافظ من رفتم

من دیگه عاشق نیستم چون عشقی ندیدم 

درسته ایشون نباید آب میریخت اما خودتو بذار جاش ، پا شده اومده سرکار خانمش اومده در مغازه فقط واسه اینکه بی خداحافظی رفتی (درصورتیکه منظورش آدم حساب نکردن شما نبود)

و سرزنش هم میکنه که چشم چرونی

پس ایشونم به شما بگه بی اجازه رفتی در خونه همسایه منو  آدم حساب نکردی؟

گلم زندگی مشترک  مهم تر از این حرفاس

اگه اومد بحث نکن باش  اما اگه سر حرف باز شد اشتباهتو بپذیر  و در آخر با آرامش بگو انتظار نداشتم اینطور برخورد کنی

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا باید به یه زن غریبه احترام بزاره بعد به من ن اونا فقط مشتری هستن منم ازاین ناراحتم چرا حواسش به ...

چون زن عریبه مشتریه.و شوهرت باید به مشتری احترام بداره تحت هر شرایطی.تا بتونه شکم تو رو سیر کنه.طفلک شوهرت😳

وا شما دیگه زیادی سر خودت معطلی گلم اخه خونه نبودی که ، میگی خونه همسایه بودی یعنی باید میومد در خون ...

شایدم تقصیر من بود ولی خو آبجی بخدا خیلی نگاه خیابون میکنه چشمش به زنا تو خیابون

سر يه خداحافظي؟!؟! چي با خودت فكر كردي؟!؟! يعني واقعا زشت نبود رفتي سر كارش كه چرا خداحافظي نكردي؟!؟؟ بعد شما ميخواي مادر بشي بچه تربيت كني؟!؟! 

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗
درسته ایشون نباید آب میریخت اما خودتو بذار جاش ، پا شده اومده سرکار خانمش اومده در مغازه فقط واسه ای ...

مرسی ابجی با حرفاتون آرومم کردید

باید وقتی می یومد خونه خیلی مودبانه می گفتی شوهر من یگبار بدون خاحافظی رفت منم بهش گفتم چرا اینطوری رفتی ! بعدشم هر چی حساستر باشی بدتر میکنن ! شوهرت مغازه چی داره ؟

آبجیا شما شوهرتون نگاه زنا کنه بهش چیزی نمیگید یعنی ناراحت نمیشید 

مال من با چشماش طرفو ميخوره اولا خيلي ميگفتم ولي ديدم بي فايدس ولش كردم 

اينقدر نگاه كنه تا كور بشه

تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت   
ن بخاطر اون نبود گفتم تو چرا چشمت تو خیابون فکر کارت باش اونم ناراحت شد

خیلی گیر نده..

خب خونه نبودی رفته... مگه پشت در موندی.. مگه کار واجبی داشتی که باید قبلش میگفتی بعد بره.. یا باید کاری انجام میداده برات..

برای چی به نگاه کردنهاش گیر میدی اصلا نمیفهمم مشکلت چیه.. گیر الکی محبت رو از بین میبره..

چه معنی داره سر صبح بری سراغش شکایت یه چیز مسخره رو بکنی.. صبر میکردی شب بیاد میگفتی دوست داری قبل رفتن باهات خداحافظی کنه به همین راحتی..

رفتار بچه گانه و عکس العمل بچه گانه تر..

شغلش مگه چیه که دوست نداره مغازه اش بری...؟

اونم ۳سال..

مال من با چشماش طرفو ميخوره اولا خيلي ميگفتم ولي ديدم بي فايدس ولش كردم  اينقدر نگاه كنه تا كو ...

من خیلی ناراحت میشم چکارکنم توروخدا خیلی بهم فشار میاد