2777
2789
عنوان

بیایید حالم خرابه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2848 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم تقصیر اونه اون اصلا محبت نمیکنه به من توجه نمیکنه چقدر دیگه تحمل کنم خستم کرده

هیچ وقت نگو مقصر اونه..

انگشتت رو نشانه گرفتی سمت اون چهارتا انگشت دیگه ات سمت خودت..

به جای غر زدن و انجام یه سری رفتارهای تکراری و کیلیشه ای انعطاف داشت باش.. مثلا همین مشکل امروزت..

میتونستی اس بدی بگی عشقم رفتی..دوست داشتم مثل همیشه بدرقه ات کنم و ببوسمت.. حیف.. شب اومدی به جاش باید دو تا بوسم کنی..

یا میتونی یه یاداشت بزاری که من رفتم خونه همسایه صبر کن بیام باهات خداحافظی کنم بعد برو.. نگران نباش الان میام..

یا یه همچین نوشته ای همیشه داشت باش وقتایی که خونه نیستی  زود بزن به در برو تا اون قبل رفتن بخونه

تو باید کاری کنی که اون بهت توجه کنه.. والا زندگی بعد یه مدت همه چیزش عادی میشه

حتی شوهرت جلوی تو به کسی نگاه کرد محکم و قاطع بگو عزیزم من به تو اعتماد دارم تو شیر پاک خورده ای.. به خاطر همین خصلت خوبت هست که زنت شدم و با گفتن این حرفها شرمنده اش کننه اینکه گیر بدی بدتر رو دیگران حساس شه و سر غر زدن هات پنهان کاری پیشه بگیره..

هیچ وقت نگو مقصر اونه.. انگشتت رو نشانه گرفتی سمت اون چهارتا انگشت دیگه ات سمت خودت.. به جای غر زد ...

واقعا ممنونم عزیزم مهربون😘😘😘😘😘

من دیگه عاشق نیستم چون عشقی ندیدم 

چون تو شأنشو میاری پایین و زیادی گیر میدی همین دلیل بی احترامیه.البته ناراحت نشو خواهرانه گفتم اگه تو هم ارجشو ببری بالا تو میشی اون زنی که رو سکویه احترامه و اولینه

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣
چرا باید به یه زن غریبه احترام بزاره بعد به من ن اونا فقط مشتری هستن منم ازاین ناراحتم چرا حواسش به ...

خخخخ شوهر منم میرم محل کارش زود میاد جلو در نمی زاره از ماشین پیاده بشم میاد بیرون وایمیسه حرف میزنیم امروز رفتم محل کارش تا بوق زدم خودشو مثل فرفره پرت کرد بیرون میگم خووووب حالا نترس نمیام پایین زن غریبه میاد تا کمر دولا راست میشی واسش انوقت منو راه نمیدی کله اش اورده تو ماشین میگه اولا من ماهی دو تا سه تا بیشتر مشتری زن ندارم بعدش من غلط بکنم دولا راست بشم واسه کسی سوما اگر هم میزارم میان داخل میخواد سودشون بهم برسه نه مثل تو میای کارتای خالی شده رو میدی میره  

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
واقعا ممنونم عزیزم مهربون😘😘😘😘😘

فکر کنم جای یه نی نی تو زندگیت خالیه..

یه نی نی بیاری انقدر سرت شلوغ میشه که وقت نمیکنی با شوهرت حرف بزنی چه مونده به خداحافظی و.. گیر بدی.. یه ذره هم جون گرفت میبریش بیرون براش خرید میکنی پارک میبری ..حس تنهاییت کمتر میشه..

موفق باشی.

خخخخ شوهر منم میرم محل کارش زود میاد جلو در نمی زاره از ماشین پیاده بشم میاد بیرون وایمیسه حرف میزنی ...

😂😂😂😂😂😂😂خوب  کاری میکنی

فکر کنم جای یه نی نی تو زندگیت خالیه.. یه نی نی بیاری انقدر سرت شلوغ میشه که وقت نمیکنی با شوهرت حر ...

اره واقعا بچه خیلی خوبه ممنونم بازم راهنماییم کردی دوست عزیز

هیچ وقت نگو مقصر اونه.. انگشتت رو نشانه گرفتی سمت اون چهارتا انگشت دیگه ات سمت خودت.. به جای غر زد ...

من یکی ک حس میکنم استاتر خیلی خسته کنندس😞. اصلا نمیخواد قبول کنه ک مقصره.عزیزم نرود میخ اهنی در سنگ😥😥.ما الکی خودمونو خسته کردیم  نصیحتش کردیم

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪