2777
2789
عنوان

بیایید حالم خرابه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2848 بازدید | 72 پست

بچها بخدا حس میکنم بعضیا خیلی بیعقلن استارتر ناراحت نشو کارت نهایته بچبازی بود یعنی قشنگ خودتو بی ارزش کردی یعنی واس ی خدافظی رفتی دم مغازش؟؟؟من اینجا سوسک نشم خوبه   

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
من خیلی ناراحت میشم چکارکنم توروخدا خیلی بهم فشار میاد

به منم خياي فشار مياد ولي خب كاري نميشه كرد

تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچها بخدا حس میکنم بعضیا خیلی بیعقلن استارتر ناراحت نشو کارت نهایته بچبازی بود یعنی قشنگ خودتو بی ار ...

عزیزم اخه کار یه دوبارش نی اصلا من براش مهم نیشتم

من دیگه عاشق نیستم چون عشقی ندیدم 
استارتر اعتماد به نفست رو قوی کن از نظر ظاهری فکر میکنی چطوری؟

دقيقا اعتماد بنفسمون پايين 

تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت   
عزیزم اخه کار یه دوبارش نی اصلا من براش مهم نیشتم

از همین حساسیتت نهایت استفاده میکنه.وای اگ من جات بودم بخدا خودمو همونجا زیر ماشین میبردم اخه چرد تو بی سیاستی نباید اجازه بدی انقد ودت بچ و بی ارزش نشون بدی😶

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
دعوا خیلی راه انداختم میگه تو مریضی فکر بد میکنی من نگاه نمیکنم

عزیزم ببخش ناراحت نشوولی زندگیتوداری الکی سرچیزای بی ارزش خراب میکنی،توقع داری هرخانمی که میادخریدشوهرت یک چوب برداره بزنش،

استارتر اعتماد به نفست رو قوی کن از نظر ظاهری فکر میکنی چطوری؟

همه میگن اندامت خوبه خوشگلی نمیدونم شوهرم اصلا من براش مهم نیستم

عزیزم ببخش ناراحت نشوولی زندگیتوداری الکی سرچیزای بی ارزش خراب میکنی،توقع داری هرخانمی که میادخریدشو ...

نمیدونم شاید من اشتباه میکنم اصلا

همه میگن اندامت خوبه خوشگلی نمیدونم شوهرم اصلا من براش مهم نیستم

یکم اعتماد به نفس گذاشته باش تا اونجا که من میدونم مردها بیشتر از قیافه از زن های خوش صحبت خوششون میاد و از غر زدن زنها بیزارن 

If you can dream you can do it...  
نمیدونم شاید من اشتباه میکنم اصلا

وای شااااااااااااااااید دختر اگه من بودم جای شوهرت سوار ماشین میکردم میبردم خونه پدرت.اصلااااا نگین تو   هم زنی دفاع کن.من دلم واسش سوخت ک دارم بهش میگم بچگی نکنه.وب شد مچشو نگرفتی😑

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪