2777
2789
عنوان

دوستانی که تو کنکور رتبه قابل قبول اوردید

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 44 پست
من از مهر شروع کردم برنامه دقیقی هم نداشتم از ۴ ساعت تا ۷ ساعت نوسان داشت مطالعه روزانم اول کتاب می ...

انشالاه که ب هدفت میرسی عزیزم ..

الان برنامه ریزی نکردی واسه خوندن ؟

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از مهر شروع کردم برنامه دقیقی هم نداشتم از ۴ ساعت تا ۷ ساعت نوسان داشت مطالعه روزانم اول کتاب می ...

منم دوسدارم شروع کنم ولی نمیدونم از کی و چجوری ، 

اگه میشه تجربه هاتو در اختیار ماهم بذار عزیزم ... 

انشالا ک امسال به هدفت برسی و موفق بشی

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 
انشالاه که ب هدفت میرسی عزیزم .. الان برنامه ریزی نکردی واسه خوندن ؟

نه عزیزم الان دارم گواهینامه میگیرم

امتحان آیین نامه ک دادم شروع میکنم

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........
منم دوسدارم شروع کنم ولی نمیدونم از کی و چجوری ،  اگه میشه تجربه هاتو در اختیار ماهم بذار عزیز ...

مرسی عزیزم

چشم با کمال میل❤

میشه اول بگی سال چندمه کنکور میدین؟

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........
مرسی عزیزم چشم با کمال میل❤  میشه اول بگی سال چندمه کنکور میدین؟

یه بار کنکور دادم لیسانس مهندسی منابع طبیعی گرفتم .... الان بعده ۷ سال امسال بدون اینکه بخونم همینجوری دادم  ولی هیچی ....

ولی الان با انگیزه میخوام شروع کنم ولی گیجمچجوری 

مرسی عزیزم چشم با کمال میل❤  میشه اول بگی سال چندمه کنکور میدین؟

بهت درخواست دادم ....

اگه میشه وقتی شروع کردی منم راهنمایی کنی

چه رشته ای هستی؟ چه رتبه ای میخوای؟

تجربی ... در حد پیراپزشکی ..مث پرستاری و اینا  قانعم   

منطقه دویی؟

۳

منطقه دویی؟

تو کنکور دادی . رتبت خوب شد ؟

یه بار کنکور دادم لیسانس مهندسی منابع طبیعی گرفتم .... الان بعده ۷ سال امسال بدون اینکه بخونم همینجو ...

ببین عزیزم با شرایط شما هرچی زودتر شروع کنی بهتره

ب نظر من کتابا و بقیه چیزایی ک لازم داری رو سریع تر تهیه کن و پرانرژی شروع کن

روز اول هرچقد تونستی بخون بعد ب تدریج زمانتو کم کم بالا ببر تا آخر تابستون تایم مطالعتو برسون ب ۸ ساعت 

تا آخر اسفند با همون ۸ ساعت پیش برو

تعطیلات عید ۱۰ ساعت باید بخونی

از عید ب بعد ۱۲ ساعت

و اینکه اگه یه روز ب هر دلیلی نتونستی درس بخونی حتما حتما حتما حداقل یه ساعت مطالعه رو داشته باش این خیلی مهمه

من این روال رو امسال میخوام انجام بدم

امیدوارم ب دردتون بخوره🌹

بهت درخواست دادم .... اگه میشه وقتی شروع کردی منم راهنمایی کنی

حتما عزیزم

حتما عزیزم

مرسی ...انشالاه که موفق باشی