2777
2789
عنوان

دوستانی که تو کنکور رتبه قابل قبول اوردید

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 44 پست

میانگین روزیییی ۸ ساعت باید بخونیییی 

اگه استعدادت خیلیه ۶ ساعت 

کم تر ۱۰ تا ۱۲ ساعت 

البته این تایمارو باید پلکانی انجام بدی مثلا روز اول ۴ ساعت  روز دوم سوم ۱ ساعت بیشتر 

حتما پیش مشاور برو ازش برنامه ریزی بگیر

ازمونای سنجش حتما شرکت کن 

درسنامه ی کتاب تست حتما مطالعه شه 

موقع خوندن فیزیک و ریاضی حتما قلم بدست باش تمریین کن 

نت برداری  خلاصه نویسیو انجام بده 

و در اخر اینم بهت بگمممم جوری نخون که وسطش کم بیتری نتونی تا تهششش ادامهه بدیییی ..جوری بخون که توانشو تا اخر داشته باشی  یعنی یهو نرو روزی ۱۲ ساعت بخون  ماه دوم حالت از کتاب بهم بخوره

خیلیییی تست بزن بیشتر سراسریی و ازمایشی 

امیدتم که کلا از دست نده به خودت انرژی + بده..

انشالله که قبولی

مرسی ...انشالاه که موفق باشی    

ممنونم

همچنین شما😍❤❤❤

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میانگین روزیییی ۸ ساعت باید بخونیییی  اگه استعدادت خیلیه ۶ ساعت  کم تر ۱۰ تا ۱۲ ساعت&nbs ...

بنظرتون ریاضی و فیزیک زیاد سرمایه گذاری نکنم و بقیه رو حوب بخونم رتبه در چه حد میشه ...قابل قبول میشه؟

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 
ممنونم همچنین شما😍❤❤❤

بنظرتون ریاضی و فیزیک زیاد سرمایه گذاری نکنم و بقیه رو حوب بخونم رتبه در چه حد میشه ...قابل قبول میشه؟

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 
بنظرتون ریاضی و فیزیک زیاد سرمایه گذاری نکنم و بقیه رو حوب بخونم رتبه در چه حد میشه ...قابل قبول میش ...

چه رشته ای میخوای عزیزم ؟

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........
چه رشته ای میخوای عزیزم ؟

بالا گفتم در حد رشته های پرستاری و اینا 

بنظرتون ریاضی و فیزیک زیاد سرمایه گذاری نکنم و بقیه رو حوب بخونم رتبه در چه حد میشه ...قابل قبول میش ...

عمومیا و زیست باید بالا بزنیی عزیزم 

ولی چه بهتررر  بود که رو ریاضیت  کار میکردی و اونو بالا میزدییی

من امسال کنکور دادم..

رتبم هزار و دویست شده..

من روزی ۸ ساعت میخوندم.. نه بیشتر نه کمتر.. اما برام خیلی مهم بود که هرروز ۸ ساعت رو کامل کنم و از برنامم نزنم..

خیلی مهمه که بعد خوندن یه درس کتاب رو ببندی و همه شو تو ذهنت تکرار کنی و تو ذهنت تجزیه تحلیلش کنی و دوباره واسه خودت توضیحش بدی..

اینجوری نباشی که یه روز اصلا نخونی یه روز بخونی..

درست برنامه بچین تا هرروز بتونی تو ساعتی که تعیین کردی بخونی..

خیلی تعهد داشته باش به برنامه ریزی هات..

حتما تست زیاد بزن..

ایشالا موفق میشی‌‌..

بالا گفتم در حد رشته های پرستاری و اینا 

هیچ درسی رو فدای درس دیگه نکن

همرو بخون 

زیست و شیمی بیشتر