2777
2789
عنوان

بوده برین مهمونی میزبان چادر بده بگه بپوشین لطفا جلو شوهرم😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 7853 بازدید | 191 پست

برای من پیش نیومده خدا رو شکر ولی اگر پیش میومد میگرفتم و میپوشیدم ولی دیگه پامو نمیزاشتم تو اون خونه

جاری م میگه یکی از دوستانش شوهرش خیلی مذهبیه، وقتی می رن پیشش مجبورشد میکنه روسری بزارن، چون اگه نزارن اون شاکی میشه که دوستات چرا بی حجابن؟ نکنه خودتم بی حجاب بودی قبلا؟؟  اینا هم بدشون میاد و رابطه شون کم شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای آره یه بار خونه خالم بودیم بعد داداش عروس خالم با زنش اومدن اونجا .عروس خالم پرید واسم چادر آوورد گفت پیش داداشم چادر سر کن😞

حالا کلا من چادری نیستم و قبل اومدن اونا تونیک و شلوار و شال پیش پسرخاله هام داشتم🙄

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
منم ن گذاشتم ن برداشتم گفتم شوهرت جلو چشاشو بگیره نمیتونه تحمل کنه والااا. چه معنی میده .من هم معمول ...

خوب کردی چه بیشعور بوده ببخشیدا😕

بهم به چشم جوجه نگاه نکنید قبلا عضو بودم 😬
مهمون براشون میاد غریبه باشه میگه چادر بپوش جلو دایی وعمو همسرم باید چادر سرکنم کلا میپیچونم  ...

مامان منم جلوی داماداش محجبه هست ولی کاری با ما نداره😅❤

میشہ برای سلامتے یکنـفر ک سرطان گرفته صلوات بفرستین❤😢

من خودم چادری ام تاحالا همچین چیزی ندیده و نشنیده بودم😳😳😳😳😳😳😳😳

من تو خونه چادر سر نمیکنم فقط لباس هام پوشیده و ازاد هست

اصلا نمیتونم چادر رنگی رو روی سرم کنترل کنم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من خودم چادری ام تاحالا همچین چیزی ندیده و نشنیده بودم😳😳😳😳😳😳😳😳 من تو خونه چادر سر نمیکنم فق ...

من میخوام چادر رنگی استین دار بدوزم با کش یه بار سر یکی دیدم خیلی شیک و قشنگ بود😍

میشہ برای سلامتے یکنـفر ک سرطان گرفته صلوات بفرستین❤😢
منم ن گذاشتم ن برداشتم گفتم شوهرت جلو چشاشو بگیره نمیتونه تحمل کنه والااا. چه معنی میده .من هم معمول ...

خوب گفتی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
طبیعیه

چی

به نظرم خیلی کار زشتیه  مادرشوهرمینا مذهبین ولی تاحالا نشده همچین کاری کنن از بیرون که میایم ...

مادرشوهرمن انقد پرروئه میگه رسممونه باید بپوشی حتی تومجلس روضه توزنامیگفت چادربپوش گفتم نمیپوشم چادرموتاکردم گذاشتم کنارم نشستم وازجامم بلند نشدم کمک کنم 

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹
برای من پیش نیومده خدا رو شکر ولی اگر پیش میومد میگرفتم و میپوشیدم ولی دیگه پامو نمیزاشتم تو اون خون ...

منم نمیرم دیگه .

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم
میدونم این توهینه به مهمان  اما کسی را می شناسم که بیچاره خانمه وقتی قرار مهمان بیاد همش دع ...

خب این خانم مهمون دعوت نکنه بهتره!یا با افرادی معاشرت کنه که مثل خودشن

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!