2777
2789
عنوان

بوده برین مهمونی میزبان چادر بده بگه بپوشین لطفا جلو شوهرم😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 7853 بازدید | 191 پست

من شده

البته کاش میزبان چادر بهم میداد

شوهر میزبان چادر بهم داد گفت حالا راحت بشین سر سفره، دوبارم همچین کاری کرده

متاسفانه شوهر خالمه و بخاطر مادرم و خالم چیزی نتونستم بگم،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه.ولی یک مرتبه همگی خونه تک خواهرشوهرم دعوت بودیم شوهرش نیمه مذهبیه.

مادرشوهرم برای جاری اخریم که کمی ازاد میپوشه و با ساپورت اومده بود رفت چادر اورد گفت روی پات بنداز.

که ننداخت و الان  همه عادت کردن به پوشش ازاد و راحتش.‌

البته ماهمه معمولی میپوشیم و بسته نیستیم😁

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
اره 😕ما يه بار تو عمرمون با خانواده  شوهرم رفتيم يزد مهموني دوستشون...اولين بار بود ميرفت ...

عین من .چادرو میزدم تو سرش میگفتم مردشور شوهرتو ببرن تا اینو ادم نکردی مهمون دعوت نکن

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪

من یه بار یه مهمون اومد خونمون راه دور بعد هی از من می‌پرسید به نظرت چادر سر کنم یا نه منم گفتم هر جور راحتی اگه میخوای چادر بیارم برات

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
خودتم ماهی

قربونت برم 😘

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من خودم چادری هستم جایی برم چادر رنگیمو یادم بره بب م از صاحب خونه چادر میگیرم  

این خیلی فرق داره عزیزم منم خانمهای محجبه ای که میان خونم و با چادر مشکی میشینن میگم میخواید بهتون چادر رنگی بدم راحت باشید 

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
وااا خونش چادر بزاری

مهمون براشون میاد غریبه باشه میگه چادر بپوش

جلو دایی وعمو همسرم باید چادر سرکنم کلا میپیچونم 

خیییلی خانواده بسته این 

مادرشوهرم جلو داماداش چادر سرمیکنه حتی تو عروسی ما روسریشو درنیاورد 

لاک میزنم گیرمیده بهم ساپورت میپوشم گیر میده آرایش مانتو تنگ اصلا ی وضعیه 

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹

اره مادرشوهرم ،من قبل عقدم شومیز و شلوار جین میپوشیدم حجابمم معمولی بود بعد عقدم رفت کلی تونیک و سارافن برام خرید و تو خونشونم باید روسری مپوشیدیم چون دومادشون مذهبی بود و ...جالب اینجاست  دخترش سر همین مذهبی بودن شوهرش طلاق گزفت الان بیا و تیپ دخترشو ببین خذا لعنتشون کنه

من خودم بیرون چادریما، اما تو خونه شنل یا مانتو کوتاه دامن یا شلوار گشاد مانتو یا بلوز و شلوار و چادر رنگی میپوشم خلاصه کاملا حجاب دارم 

اما یکی اوند خونمون یهویی تعریف کرد که اگ یکی بیاد مانتو باشه بهش چادر میدم بپوشه چون خوشم نمیاد شوهرم اینطور ببینه 

منم حواسم رو جمع کردم و دیگ خونشون نرفتم 

اما اگ میرغنم و بهم همچنین چیزی میگف میگفتم من مشکل ندارم برو رو چشم شوهرت چادر بپوشون 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

منم ن گذاشتم ن برداشتم گفتم شوهرت جلو چشاشو بگیره نمیتونه تحمل کنه والااا. چه معنی میده .من هم معمولی بود تیپم .تونیک شلواری.دیگه بعد چن دیقه گفتم بچم بهانه میگیره برگشتم

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

وای خیلیییی بهم بر میخوره و نمیپوشم و برمیگردم.وقتی من چادری نیستم برام چادربیاره بگه بپوش،یعنی من خرابم و به شوهرش چشم دارم؟یا شوهرش خرابه و به من چشم داره،هردوحالتشم توهین به منه.البته تا حالا پیش نیومده و فکرم نکنم کسی همچین کاری کنه

به نظرم خیلی کار زشتیه 

مادرشوهرمینا مذهبین ولی تاحالا نشده همچین کاری کنن

از بیرون که میایم چادرمونو درمیاریم تا میکنیم همه با مانتویم 

فقط یه شب اونم شب خواستگاری خواهرشوهرم بخاطر رسمو اینا همه چادر سرشون بود من رسیدم مادرشوهرم پاشد گفت برات چادر بیارم سر کنی گفتم جااان!!نه من چادر سرم نمیکنم توو خونه

همین 

خیلی راحت 

نمیخواد ناراحت شیو بری 

بگو نه ممنونم من توو خونه چادر سر نمیکنم تمااام 

مثل من