2777
2789
عنوان

لطفا اگر مربی رانندگی خوب در غرب تهران میشناسید معرفی کنید‌

| مشاهده متن کامل بحث + 3081 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فداتشم ممنون ک جوابمو دادین

من قصد بارداری دارم منتها حدود ۶ ماهه ک متوجه شدم لیزخوردگی مهره درجه یک دارم ک دکترم هم گفته خفیفه و باید مدارا کنم و مواظب باشم بیشتر نشه

منتها خیلی میترسم باردار بشم

میترسم بارداری بدترش کنه و خیلی نگرانم

شما دیسک کمر داشتین قبل بارداریتون؟

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
فداتشم ممنون ک جوابمو دادین من قصد بارداری دارم منتها حدود ۶ ماهه ک متوجه شدم لیزخوردگی مهره درجه ی ...

بله عزیزم من دیسک کمر شدید داشتم چند ماه فیزیوتراپی کردم دکتر گفت بارداری مشکل سازه اما من باردار شدم خوشبختانه طی اون نه ماه اصلا کمر درد نداشتم چتد ماه بعد از زایمان کمر درد داشتم ولی در حد یکی دو روز .الان هم بهترم .فقط یه نکته که من در بارداری کمربند مخصوص حاملگی رو بستم که باعث میشه به کمر زیاد فشار نیاد . نگران نباش عزیزم .حتما باردار شد کمربند ببند و خم نشو خواستی چیزی از زمین برداری بشین و بردار .امیدوارم مشکلی نداشته باشی و به سلامت  دوره ات رو بگذرونی

یارب نظر تو برنگردد , برگشتن روزگار سهل است
بله عزیزم من دیسک کمر شدید داشتم چند ماه فیزیوتراپی کردم دکتر گفت بارداری مشکل سازه اما من باردار شد ...

قربونت برم عزیزم یک دنیا ممنونتم

بمنم گقتن تحت نظر دکتر باشم

انقدر ناراحت بودم میخاستم قید بچه رو بزنم میترسیدم بدتر بشه و مجبور بعمل بشم

ان شا الله خدا بمنم کمک کنه بتونم باردار بشم و برام بیخطر باشه

گلم کمربند خیلی تاثیر داره؟استراحت مطلق بودین؟

قربونت برم عزیزم یک دنیا ممنونتم بمنم گقتن تحت نظر دکتر باشم انقدر ناراحت بودم میخاستم قید بچه رو ...

عزیزم ببخشید دیر جواب دادم اینترنتم قطع شده بود .اصلا خودتو ناراحت نکن مال شما که خفیفه من دیسک شدید و سیاتیک داشتم .بارداری بسیار بسیار سختی داشتم از جهات دیگه (زخم اثنی عشر .زخم معده .دل درد و دست و پا درد شدی  و خلاصه هر ناراحتی که بگی داشتم بجز کمردرد).استراحت مطلق نبودم حتی نگفته بود استراحت نسبی داشته باشم .کمربند بله خیلی موثر بود چون نمیذاشت وزن شدید رو کمرم باشه .ضمنا مورد مهم اینکه من فقط حدود ده یا یازده کیلو وزن اضافه کردم این خیلی مهم بود .چرا قید بچه رو بزنی به خودت انرژی مثبت بده و توکل کن به خدا .

من ففط بعد از زایمان چون بچه ام اصلا نمیخوابید و من دائم یا رو پا تکونش میدادم یا راه میبردمش تو بغلم و کمک هم نداشتم چند شب کمر درد و سیاتیکم شدیدا درد داشت که خداروشکر طول نکشید .امیدوارم برای شما هم همه چیز خوب و عالی پیش بره .برای منم دعا کن عزیزم

عزیزم ببخشید دیر جواب دادم اینترنتم قطع شده بود .اصلا خودتو ناراحت نکن مال شما که خفیفه من دیسک شدید ...

خواهش میکنم عزیزم خیلی ممنونم جواب دادین و راهنماییم کردین

خدا خودش کمک کنه

توکلم بخداست 

ان شا الله خدا کوچولویه شماروهم براتون حفظ کنه و هر چی از خدا میخوای بحق این ماه عزیز بهت بده

خواهش میکنم عزیزم خیلی ممنونم جواب دادین و راهنماییم کردین خدا خودش کمک کنه توکلم بخداست  ان ...

ممنون از دعای خوبت .شاد باشید

سلام عزیزم اگه سمت سعادت آباد هستید فقط آقای شیردل که تو آموزشگاه غرب هستش خیلی خوب آموزش میده 

سلام عزیزم منم گواهینامه دارم میخوام با ماشین خودم برم دستم راه بیفته تو غربم هستم ایشون با ماشین خودم آموزش میدن ؟ اگه واقعا خوبن لطفا شمارشونو بدید 

فقط گرون نگیرند خیلی این مربیایی که اینطوری آموزش میدن گرون میگیرن ساعتی ۳۰۰ تومن من با چند نفرشون صحبت کردم لطفا اگه کسی و میشناسید دلسوزه و قیمتشم معقوله معرفی کنید بقیه استفاده کنن