الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام شبتون بخیر ، من با خانم غفاری که در همین سایت معرفی کردند سه جلسه رفتم خیلی خوب بودن
سلام آخه خیلی گرون میگیرن یکسال پیش منم دو جلسه با ایشون گرفتم یه جلسه با ماشین خودش یه جلسه باماشین خودم دیگه نتونستم بگیرم جلسه ای فکر کنم ۲۵۰ تومن بود ول کردم اما خیلی اعصابم خورده که نمیشینم .
سلام آخه خیلی گرون میگیرن یکسال پیش منم دو جلسه با ایشون گرفتم یه جلسه با ماشین خودش یه جلسه ب ...
بله گرون میگیره ولی اگر ادامه بدید راننده میشید ، من رانندگی میکردم اما الان چندماهی هست که ماشین ندارم ، ولی با ایشون راه افتاده بود ،کامل تسلط نداشتم ولی خوب بود
سلام دوستان مربی خوب من اقای کربلایی رو معرفی میکنم من وخواهرم هردو باایشون رفتیم اموزش مربی خوب خوش برخورد بودن استرس به هنرجو وارد نمیکردن تمام موارد رانندگی رو خیلی خوب وجامع توضیح میدادن شمارایشون رامیزارم 09108606882 اقای کربلایی