2777
2789
عنوان

لطفا اگر مربی رانندگی خوب در غرب تهران میشناسید معرفی کنید‌

| مشاهده متن کامل بحث + 3082 بازدید | 49 پست
سلام شما تونستید یه مربی خوب پیدا کنید ؟

سلام شبتون بخیر  ، من با خانم غفاری که در همین سایت معرفی کردند سه جلسه رفتم خیلی خوب بودن

یارب نظر تو برنگردد , برگشتن روزگار سهل است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شبتون بخیر  ، من با خانم غفاری که در همین سایت معرفی کردند سه جلسه رفتم خیلی خوب بودن

سلام آخه خیلی گرون میگیرن یکسال پیش  منم دو جلسه با ایشون گرفتم یه جلسه با ماشین خودش یه جلسه باماشین خودم دیگه نتونستم بگیرم جلسه ای فکر کنم ۲۵۰ تومن بود ول کردم اما خیلی اعصابم خورده که نمیشینم .

الان شما خودتون دیگه تنهایی رانندگی میکنید؟ 

سلام آخه خیلی گرون میگیرن یکسال پیش  منم دو جلسه با ایشون گرفتم یه جلسه با ماشین خودش یه جلسه ب ...

بله گرون میگیره ولی اگر ادامه بدید راننده میشید ، من رانندگی میکردم اما الان چندماهی هست که ماشین ندارم ، ولی با ایشون راه افتاده بود ،کامل تسلط نداشتم ولی خوب بود

بله گرون میگیره ولی اگر ادامه بدید راننده میشید ، من رانندگی میکردم اما الان چندماهی هست که ماشین ند ...

سلام خانم خوبید؟خانم غفاری کجا هستن،منم گواهینامه دارم ولی متاسفانه نمیتونم رانندگی کنم

سلام دوستان مربی خوب من اقای کربلایی رو معرفی میکنم من وخواهرم هردو باایشون رفتیم اموزش مربی خوب خوش برخورد بودن استرس به هنرجو وارد نمیکردن تمام موارد رانندگی رو خیلی خوب وجامع توضیح میدادن شمارایشون رامیزارم 09108606882 اقای کربلایی

سلام شبتون بخیر ، من با خانم غفاری که در همین سایت معرفی کردند سه جلسه رفتم خیلی خوب بودن

سلام وقت بخیر ببحشید خانم غفاری شما رفتین کدوم منطقه و اموزشگاه هستن؟ خصوصی اموزش میدن؟ و اینکه با ماشین خودمون هم میان اموزش بدن؟

سلام وقت بخیر ببحشید خانم غفاری شما رفتین کدوم منطقه و اموزشگاه هستن؟ خصوصی اموزش میدن؟ و اینکه با م ...

سلام روزتون بخیر ، ایشون تو آموزشگاه کار نمیکردن و بطور آزاد و خصوصی  آموزش میدادن .نمیدونم با ماشین خودتون هم آموزش میدن یا خیر 

سلام من با اقای کربلایی رفتم اصلا رانندگی بلد نبودم وکلی استرس داشتم باایشون رفتم کلاچ رو خیلی خوب وحرفه ای اموزش دادن نیم کلاچ حرفه ای رو توسربالایی خیلی راحت وساده یاددادن سبقت دوبل رو خوب خیلی حرفه ای یاددادن  ازهمه مهمتر ایشون خوش اخلاق وباحوصله بودن 09108606882 اقای کربلایی

سلام خانم خوبید؟خانم غفاری کجا هستن،منم گواهینامه دارم ولی متاسفانه نمیتونم رانندگی کنم

سلام عزیزم ، متاسفانه نمیدونم کجا هستن .من حدودا ۵ سال پیش با ایشون کلاس گرفتم

سلام مربی خوب وبااخلاق اقای کربلایی رو معرفی میکنم عالی هستن09108606882

سلام من به پیشنهاد شما با اقای کربلایی رفتم اموزش واقعا مربی خوب وباحوصله ای هستن من خیلی خیلی ازاموزش ایشون راضی بودم 09108606882 اقای کربلایی

سلام بله اقای کربلایی بنظرم یکی ازبهترینهای اموزش رانندگی هستن

دقیقا اقای کربلایی یکی ازبهترین مربیهای زانندگی هستن من واقعا راضی بودم وبه دوستان معرفی میکنم مثل اقای کربلایی مربی کمه دوستان 09108606882