2777
2789
عنوان

چشم و هم چشمی جاری بامن در این حد....

| مشاهده متن کامل بحث + 3822 بازدید | 89 پست
خب برادر شوهرم بی شعور نیس بدبخت خودش این مدت جلوگیری میکرد ولی این برای جلوگیری هربار یه بهونه میار ...

تو از کجا میدونی

تو رابطه هاشون بودی یا استراق سمع میکردی😐😐😐😐😐😐😐😐

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

چ برادر شوهر نفهمی ک ب زنش میگه بچه بیاری بیرونت میکنم. بچه رو ک قورت نداده،برادر شوهر خودش حاملش کزده دیگه. شما فک میکنی باتو رقابت کرده ،شاید خودشون دوس دارن. 

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب حالا مشکل چندانی هم نیست

اگه واقعا سر چشم هم چشمی با این اوضاع اقتصادی بچه آورده واقعا خودشو گرفتار کرده

بچه ها که همیشه کوچولو نمیمونن 

با بزرگتر شدنشون مشکلات و غصه شون هم بیشتر میشه

پس اینجوری بیشتر حسودی میکنه که شما راحت بری بگردی اینم تو خ نه هی بچه تر و خشک کنه

اگه دوست 
نمیدونم چرا حس میکنم شما عمدا میخاستی نشون بدی که مثلا حامله ای اگه اینطوره موفق شدی     ...

ممنون از رک بودنت. دوست داشتن من توهم جاریمه. عزیزم ما شوخی میکردیم. تو خونه خودمون. چیزی از روی عمد نبوده که من بخوام حرصش رو در بیارم مگه شما منو دیدی یا رفتاری منو دیدی؟ که اینقدر راحت منو قضاوت کردی؟من به همه محبت میکنم ولی اون ازم بدش میاد من یه مدت بهش محبت میکردم ولی اون گولم زد. میومد به دروغ میگفت خانواده شوهرم پشت سرم اینا رو گفتن. منو نسبت به خانواده شوهرم بد بین کرده بود. جلو من هرچی فحش و ناسزا بلد بود به خانواده شوهر میگفت. ولی من سکوت میکردم.اینکه از بچه و بیمارستان و اینا حرف میزدیم چون شوهرم جلو مادرش گفت من بچه میخوام من راه فراری نداشتم. از اون روز به بعد جوک خواهر شوهرم بودم. اون بحث میکرد و من جوابشو میدادم

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍
چ برادر شوهر نفهمی ک ب زنش میگه بچه بیاری بیرونت میکنم. بچه رو ک قورت نداده،برادر شوهر خودش حاملش کز ...

غزل جان برادر شوهرم این حرف رو میزنه چون زنش مثل دهاتی ها هی میگه بچه بچه. درحالی که دخترش هنوز بلد نیس دستشویی بره. برادر شوهرمم میگه صبر کن اینا بزرگ بشن بعد بیار ولی اون فکر میکنه زیر سر شوهرش بلند شده. 

نمیدونم چرا حس میکنم شما عمدا میخاستی نشون بدی که مثلا حامله ای اگه اینطوره موفق شدی     ...

یعنی جاری که باهاش تو یه ساختمونی از بیماریت بی خبره

بنظرم شما توهم زدی

انشالله حالت که بهتر شد بچه دار هم میشی 

اونجوری دیگه بارداری دیگران اذیتت نمیکنه

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
یعنی جاری که باهاش تو یه ساختمونی از بیماریت بی خبره بنظرم شما توهم زدی انشالله حالت که بهتر شد بچ ...

عزیزم ما قهریم بخدا به پیر به پیغمبر قهریم. خبر نداره. با هیچ کدوممون در ارتباط نیست.از کجا باید بفهمه من مریضم؟

تو از کجا میدونی تو رابطه هاشون بودی یا استراق سمع میکردی😐😐😐😐😐😐😐😐

نه چون خونه مون جوریه که از تو آشپزخونه و راه پله صدا میره و میاد بعدش هم بارها جلوی خودمون این بحث پیش اومده. و شوهرش جوابش رو داده. من اینقدر بیشعور نیستم که برم گوش وایستم خونه کسی

غزل جان برادر شوهرم این حرف رو میزنه چون زنش مثل دهاتی ها هی میگه بچه بچه. درحالی که دخترش هنوز بلد ...

دهاتیا میگن بچه؟شماها نسبت اون خانوم حساس شدیر‌ حالا ک حاملس نزارین اذیت شه

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد
دهاتیا میگن بچه؟شماها نسبت اون خانوم حساس شدیر‌ حالا ک حاملس نزارین اذیت شه

من از همه دهاتیا معذرت میخوام.من کاری با کار این خانوم ندارم. صبح تا شب هم دارم براش بچه داری میکنم دیگه براش چیکار کنم؟

استارتر جان جای حسادت و توهم بفکر درمان خودت باش هم روحی هم جسمی تاپیکت مغرضانه ست

واقعا متاسفم. چقدر بچه های نینی سایت زود قضاوت میکنن منم این تاپیک رو زدم که بخندیم نه این که بیایین بگین من بیمار روانی ام.