2777
2789
عنوان

چشم و هم چشمی جاری بامن در این حد....

| مشاهده متن کامل بحث + 3819 بازدید | 89 پست
واقعا متاسفم. چقدر بچه های نینی سایت زود قضاوت میکنن منم این تاپیک رو زدم که بخندیم نه این که بیایین ...

منم چند بار اینجوری شدم خب عزیزم تاپیک خنده دار نزن🤣🤣🤣🤣🤣

ببین حالا تو تا صبح بگو منظورم این بود اون نبود بالاخره باز یکی پیدا میشه که ی جور دیگه قضاوتت کنه پس اون جور تاپیک هارو جواب نده مجبور نیستی شخصیتت رو ثابت کنی به کسی

If you can dream you can do it...  
واقعا متاسفم. چقدر بچه های نینی سایت زود قضاوت میکنن منم این تاپیک رو زدم که بخندیم نه این که بیایین ...

دشمنت که نیستم.

نه تو رو میشناسم

نه جاریت رو 

ولی تاپیکت پر از بخل و حسادت و کینه بود

اینها خنده دار نیستن

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر جان ببخشيدا ولى من اگر به جاى تو بودم به جاريم حسودى مى كردم كه حاملس و من هنوز بچه اول رو نيووردم.باتوجه به اين مشكلاتى كه دارى حتما با دكتر زنان مشورت كن يه وقت براى باردار شدنت مشكلى به وجود نياره.

هركس زندگيه خودشو داره خودش مى دونه ١بچه مى خواد يا صدتا بچه.شما هم دنبال درمان باشه تا خدايى نكردن برات مشكل به وجود نياد.

جاری منم با وجود سه تا بچه از روی حسودی به من دوباره بچه دار شد... شوهرشو گول زده بود بهش گفته بود نزدیک پریود لازم نیست جلوگیری کنیم. برادرشوهرم قبلا خیلی کمکش میکرد ولی الان دیگه محلش نمیذاره.شبام دیروقت میره خونه که بچه ها خوابن😂

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

من م از تاپیک ت و حرفات، بیشتر حسادت شما به ذهنم اومد تا اون

بچه دوس داره دوتا بچه کوچک داره و  الانم حاملس خواسته یا ناخاسته،، به شما مربوط نیس.. انشاءالله بسلامتی فارغ میشه،،، شما هم به اونچه بخوای میرسی، ،تو یه ساختمونید اون طفلک و تنها ول کردین و حامله ام هست، قهر بازی،، دلم براش سوخت،، اونم با اون شوهر ی ک گفتی هواشو نداره

جاری منم با وجود سه تا بچه از روی حسودی به من دوباره بچه دار شد... شوهرشو گول زده بود بهش گفته بود ن ...

برادر شوهرت همچیو حتی زنش گولش زدو دیر رفتنو میاد ب شما میگه؟ عجیب عجیب

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد
عزیززززم گناه داره بخدا سراب جان فکر کن خپاهرته بخدا فامیل شوهر بدنیستن فقط ما بایداخلاقامونو درست ک ...

اصلا بیچاره نیس. شعور حرف زدن نداره اصلا خیلی احترامش داشتم خودش همه جا پشت سرم حرف زده خودش هم قهر کرده... کل خونواده شوهرم طرفدار منن. چون اون بلد نیس احترام کنه بی تربیت تو رو بزرگترش وایمیسه. خیلی غر میزنه. تازش من همش احترامش داشتم تو جمع میشینه جلو خودم بی احترامی میکنه.. منم زبون ندارم جواب بدم 

استارتر جان ببخشيدا ولى من اگر به جاى تو بودم به جاريم حسودى مى كردم كه حاملس و من هنوز بچه اول رو ن ...

من آدم حسودی نیستم حوصله بچه هم ندارم . بچه داریم تا بچه. من بجه بی تربیت مثل بچه های اون نمیخوام.

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍
منم فکر کنم همین مشکل رو داشته باشم  درمانش چیه بهتون دارو دادن ؟

آره بهم دارو داد. از وقتی دارو میخورم دردام خیلی بهتره ولی درمانش طولانیه.

برادر شوهرت همچیو حتی زنش گولش زدو دیر رفتنو میاد ب شما میگه؟ عجیب عجیب

برادرشوهرم نگفته جاریم گفته.

حتما میخوای بگی میاد پیش من😡

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
برادرشوهرم نگفته جاریم گفته. حتما میخوای بگی میاد پیش من😡

ول کنن بابا اینا همشون مریضن. اینا همونایی هستن که تو دنیای واقعی هم همس رو اعصاب دیگرانن