2777
2789
عنوان

چشم و هم چشمی جاری بامن در این حد....

| مشاهده متن کامل بحث + 3822 بازدید | 89 پست

بی خیال این حرفا بابا 😣 دست بردارین تو رو قران

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارترچون توحرف بچه زدی اون بدوبدورفته بچه دارشده واقعامتاسفم به خاطرطرزفکرت ازاین قرارمعلوم توهم همچین جاری خوبی نیستی

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  
نه عزیزم من به خودم نگرفتم. اون رو در روی من بهم میگفت تورو بیشتر دوست دارن. فلان چیزو که برای تو خر ...

خب پس تو خوشحال باش که توروبیشتردوست دارن

واقعا اگه بدونی تبعیض گذاشتن چقدربده من مادرشوهرم خیلی بین عروساش تبعیض قائل میشه اصلا فکرشومیکنم دیوونه کنندست 

حالا الان بگونه فرق نمیذاره اون اینجورفکرمیکنه😐

من والا خاهرشوهرم اینطوری بود نسبت بهم اولا اذیتم میکرد خیلی مادرشوهرمم پشت دخترش بود دگ همشون الان ...

بخدا من همه ی این کارو کردم. ولی اون وقتی منو میبینه پشتش رو بهم میکنه. بخدا شبی نیست که شوهرم برای بچه هاش چیزی نخره. رفتم شهرستان دیدن خانواده ام. وقتی برگشتم برای خودش و بچه هاش و شوهرش سوغاتی آوردم وقتی با مادر شوهرم دعوا کرد همه رو دست بچه هاش داد آوردن انداختن جلوم مثل سگ بی احترامی کردن. ولی وقتی اون رفت خونه مادرش دریغ از یه جعبه شکلات که برام بیاره. خانواده ام همش برام چیزی میفرستادن به همشون میدادم. ولی اون یه بار ماه رمضون بود گوشت گوسفند درست کرده بود. شوهرم از گوشت گوسفند متنفره. منم هوس کردم چون چند وقت بود نخورده بودم.بهش گفتم خیلی هوس گوشت گوسفند کردم. برگشت گفت مادرم قسمم داده از غذاهایی که درست میکنی به خانواده شوهرت نده.دیشب مهمون داشت آورد خونه ما. غذا فرستاد بالا ولی برای شوهر من نفرستاد. من خودم غذا درست کرده بودم و به شوهرم شام داد. ولی شما بگو من چه جودی بهس خوبی کنم؟

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍
عزیزم یکم وزنتو کم کن اگه بالاس  ایشاالله تو هم بزودی بچه دار میشی

عزیزم من مشکل ورم معده مزمن دارم و سندرم روده تحریک پذیر تو عرض یک ماه و نیم شکمم اینقدر شده اینو دکترم هم تایید کرده

خب پس تو خوشحال باش که توروبیشتردوست دارن واقعا اگه بدونی تبعیض گذاشتن چقدربده من مادرشوهرم خیلی بی ...

بخدا تبعیض نبوده مگه آدم عروسی میگیره چیزی نمیخره که مد روز باشه‌. اون با مادر شوهرم دعوا کرد که چرا مثل چیزایی که واسه من خریدی واسه سمیرا نخریدی؟ چرا واسه سمیرا بروز خریدی؟شما قضاوت کن من باید لباسای  ۷ سال قبل رو میپوشیدم؟

خب من شکمم مثل زنای حامله اس مدام هم سر بچه و اسمش و بیمارستان زای  مانم بحث میکردیم تو خونه بخدا شکمم ...

نمیدونم چرا حس میکنم شما عمدا میخاستی نشون بدی که مثلا حامله ای اگه اینطوره موفق شدی     

چون مگه میشه ادم الکی بشینه هی در مورد بچه و حاملگی و اسم بیمارستان زایمانش حرف بزنه 

ببخشید فکر کنم خود درگیری دارید هم شما هم جاریتون

در ضمن هییییچ وقت به این که خانواده شوهرت شما رو خیللللی دوست دارن دلخوش نشو یه دفعه دیدی کلا ورق برگشت اون وقته که خیای ضربه میخوری به خاطر خودت میگم   

به این فکر کن که اون بنده خدا هرچی که هست هفت سال از شما زودتر عروسشون بوده و دوتا نوه براشون اورده    پس قطعا جایگاه خودشو داره 

پس پیش مادرشوهر و برادر شوهرت طوری رفتار نکن که بعدا خجالت بکشی   

ببخشید اگه رک گفتم ولی ملاکت همیشه رفتار انسانی باشه دو تا از جاریای منم کاملا بیسوادن اما می بینم توی خونه داری بچه داری صبر از من خیلی جلوترن

ایشالا شما هم حالت خوب میشه و مامان میشی.شاید ناخواسته باردار شده با مخالفتی که همسرش داره احتمالا ن ...

نه عزیزم ناخواسته نبود دستگاه آی یو دی داشت رفته بود برداشته بود. خواهر شوهرم اونو دیده بود تو مطب دکتر.

بخدا تبعیض نبوده مگه آدم عروسی میگیره چیزی نمیخره که مد روز باشه‌. اون با مادر شوهرم دعوا کرد که چرا ...

من که نمیدونم والا ولی خواهشا ازدیداون هم نگاه کن شایدچه چیزی اذیتش میکنه شایدتوروبیشترازاون تحویل میگیرن که خب هرکسی بودناراحت میشد آخه آدم بیدلیل که نمیشه

😂😂😂😂 بزار سرش گرم شه كمتر حسادت كنه، فكر كن الان اعلام كني چون قصد بچه دارشدن نداري ميخواي يه سفر با همسرت بري،،، شايد جاريت سكته كنه 😂😂😂😂

تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز
نه عزیزم من به خودم نگرفتم. اون رو در روی من بهم میگفت تورو بیشتر دوست دارن. فلان چیزو که برای تو خر ...

منم منظورم باردار شدنش بود ک از حسودی نیس

اما اینکه سر قیمت چادر و فلان حسودی میکنه واقعا مسخره ست

خوشبختی، به معنای نداشتن مشکل نیست؛ داشتن توانایی مقابله با مشکله