2777
2789
عنوان

بازم حامله شدم من!!!!!😖😖😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 4880 بازدید | 172 پست
۴ تا که کابوسه نمیخوهایش زود اینکارو کن تا قلبش تشکیل نشده ولی روش جلوگیریتو حتما عوض کن

از همون لحظه ای که نطفه بسته میشه این کار حرامه اون نطفه میتونه رشد کنه و تبدیل به جنین کامل بشه پس فرقی نمیکنه چه زمانی سقط  بشه در هر صورت گناهه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشاالله خدا یه بچه قشنگ بده امضاتوخوندم دلم گرفت چندوقته اقدامی

مرسی گلم 😢 هفت ساله ازدواج کردم اولش نخاستم‌الان چهار ساله میخام نمیشه 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
متوجه نشدم

عزیزم بیشتر حواست جمع کن 

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐

عزیزم شما چون قدرت باروریتون زیاده باید ب دو روش جلوگیری میکردین ماهم تو اقوام دارم تو بارداری اول سه قلو شدن بچهاش دکتر بهش گفته باید همزمان ب چند روش جلوگیری کنی بیچاره هم قرص میخوره هم ایودی هم طبیعی انقدر میترسه

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
خب لوله هاتو ميبستي  بهت حق ميدم سريع برو دكتر بهت قرص بده اگه نميخاي

دکتراکه قرص نمیدن برای این موارد، فوقش میگه میخواستی حواستوجمع کنی،حالام نگهش دارچیزی نمیشه که 

خودش بایدقرصوتهیه کنه

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .