2777
2789
عنوان

بازم حامله شدم من!!!!!😖😖😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 4880 بازدید | 172 پست
اخه دختر خوب مگه عهد هجره چهار تا بچه اخه !!!!

من كاري به مسائل ديگه ندارم ولي يعني زشته چهارتا بچه؟بريد بيبينيد توكشواري خارجي چقدر بچه ميارن تازه اگه وضعيت ماليشون خوب باشه خيلي هم خوبه ،خيلي ها ميشناسم مرفه هستن چهارتا بچه دارن🙂

وزن اوليه٥٩.٧٠٠😕هدف اول٥٥🤓هدف دوم٥٠ 😎من ميتوانم💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همون لحظه ای که نطفه بسته میشه این کار حرامه اون نطفه میتونه رشد کنه و تبدیل به جنین کامل بشه پس ...

یکی ازین اخوندا سیستانی بود فکر کنم گفته تا قبل از ۴۰ روز اگه باعث عسر و حرج مادر بشه اشکالی نداره میتو نی سرچ کنی هرچند من خودم به این چیزا اعتقاد ندارم ولی سفت و سخت جلوگیری میکنم  حامله نشم که بخوام بندازم 

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
مونا چي شد عشقم؟؟ ني نيت رو ميگم

خوبه عزیزدلم دو سه روز دیگ باید برم سونو دعام کن

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
نکن اینکارو خدا داده شاید همین بچه بعدا دستتونو بگیره نندازش ناشکری هم نکن که خدا بقیه نعمتاتو ازت ن ...

تو رو قرآن نگید.بچه سومم همینحوری نکه داشتم.از ترس جوتثن عزیزام

خوشبحالت.من.همیشه.به.شوهرم.میگفتم.دوست.دارم.۴.تا.بچه.داشته.باشیم.ولی.الان.بعد.۶سال.یدونشم.نمیتونیم.. ...

چند بار گفت بچه سومش سه ماهشه

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
من كاري به مسائل ديگه ندارم ولي يعني زشته چهارتا بچه؟بريد بيبينيد توكشواري خارجي چقدر بچه ميارن تازه ...

اخه چیمون شبیه کشورای خارجه که همینطورم بچه بیاریم معلوم نیست تا یه سال دیگه قحطی بشه یا نه

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
دکتراکه قرص نمیدن برای این موارد، فوقش میگه میخواستی حواستوجمع کنی،حالام نگهش دارچیزی نمیشه که  ...

عزيزم بعضياشون با توجه به شرايط ميدن

ديدم كه ميگم حالا هي نپرسين😁

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍

استارتر عزیز اگه وضع مالیت خوبه توروخدا گناه داره کوچولوت نگهش دار بعد لوله هات رو ببند

واقعا اگه استعتاعت مالی داری نگهش دار گناه داره

ماه دیوانه ی من!به هوای هوست جانی و جلاد شدم!من مریضم قطعا توی دیوانه نشستی به دلم...