2777
2789
عنوان

بازم حامله شدم من!!!!!😖😖😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 4880 بازدید | 172 پست
فکر میکنی این خوبه خواهر؟!آخه من چهارتا بچه رو چیکار کنم.شوه مم ١٩ سال از من بزرگتره.خیلی سخته .درک ...

الهی عزیزم،بااین ک گناهه،ولی خودت بیشتر گناه داری زودتر سقط کن

خداجونم😍 این ماه لوبیا کوچولو 👶 رو میشه تو دلم بکاری💁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکنی این خوبه خواهر؟!آخه من چهارتا بچه رو چیکار کنم.شوه مم ١٩ سال از من بزرگتره.خیلی سخته .درک ...

هان😨!!! 

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
خوش بحالت 😢

عزیزم انشاالله خدا یه بچه قشنگ بده امضاتوخوندم دلم گرفت چندوقته اقدامی

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  

خانم ها پیشنهاد به هیچ زنی ندید لوله هاشو ببنده مرد باید ببنده 

زن مگه چقدر تایم واسه بچه دار شدن داره همون تایم و از خودمون نگریم کار فردا روز معلوم نیست ریسکه زن ببنده

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 

وای وای. این کابوس منه. البته منم حاملگی چهارمم هست اما بچه سوم! من خودم نمی تونم بچه امو بندازم خیلی احساساتی ام  اما تو این مورد بهت می گم بهش فکر کن و زودتر تصمیم بگیر

مامان جوجو ؛ نونو ؛ * ؛ جوجیت( 33+6)

فقط میتونم بگم خدا صبرت بده همین  

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

حالا اگ شوهر ما ۱۵سال ازمون بزرگتر بود میگفتن کلا اسپرم نداره😅

چ خوش قواس همسرتون و خودتون برو ببند خودتو شوهرتو 

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

وااااااااای چه باحال و فانتزییییی😍😍😍😍😍😍

برو حال کن با بچه هات و خونواده پرجمعیتتون....

به جای غر زدن هم خدارو روزی هزار بار شکر کن...

من یکی از فانتزیام اینه که وضعیت مالیمون خوب باشه و کلییی بچه بیارم و کلییی شلوغ پلوغ کنیم با بچه هامون😃😃

فک کنننن یه مامان جوووون و پر انرژیییی با کلی بچه قد و نیم قد

سه ماهه نمیشه انداخت عزیزم..قتل نفسه.مگه میشه قرص بخوری و باردار بشی؟از قرصهای یاسمین استفاده کن.ورق ...

اتفاقا یاز میخورم.عین یاسمین.جنین سه ماهه نیست.بچه کوچیکم سه ماهشه

مثه خواهرشوهر منی،،، متولد 69تا الان 5بار حامله. شده دوتاشو دکتر سقط کرد به خاطر مشکل داشتنشون سه تا ...

😨😨😨😨😨😨😨😨😨 عجب جونی  هزار ماشالا   من 30 سالمه یه پریود میشم زمین و زمان بهم میدوزم

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐