2777
2789
مامان من زیر چشمش رو هم ژل زد پارسال اونم فعلا موندگاره

برا گودي يا چروك؟

بعدش كبود نشد؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
پسرا که همشون عین هم نیستن اما من ساده و طبیعی میپسندم . بعدم اینکه با عملای ژل و بینی و .. مخالف نی ...

آره. راستش من بعضیا رو دیدم ک واقعن با عمل زیبایی یه خدمتی ب خودشونو جامعه کردن، ب اونا حق میدم، هرچند من بودم همونم نمیکردم، ولی اونایی ک بیفورشون خوشگلتر و دلنشین تر از افترشونه واقعن فازشونو درک نمیکنم، یا اینایی ک انقد ژل میزنن عینهو جوکر میشن خدایی من میترسم از اینا خخخخخ

رَبـِّـ إِنِّی نَذَرتـُـ لَکـَـ ما فِی بَطنی مُحَرَّراً فَتَقَبَّل منِّی إِنَّکـَـ أَنتَــ السَّـمیعُ العَلیمُ (خدایا نی نی تو دلمو نذر تو میکنم، نذرمو بپذیر، تو شنوای دانایی)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالله تو که اینقد لب داشتی.احتیاجی نداشتی. ولی خدایی خیلی قشنگ تر شده مبارکت باشه

مرسی .. به نظرم همون یک سی سی رو  دفه اول بزن ... 

بیشتر نزن .. بعد برو .. چند ماه بعد یه سی سی دیگه اضاف کن 

این  همه لب من کلا هفت دهم سی سی هست .. یک سی سی جا نمیشه 

برا گودي يا چروك؟ بعدش كبود نشد؟

برای گودی

ببین کلا بعد تزریق کمی کبودی هست برطرف میشه

من تزریق ژلش رو دقیق یادم نیست

اما بعد تزریق چربی تا ۱۰ روز صورتش کبود بود و باد داشت

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
مامان من زیر چشمش رو هم ژل زد پارسال اونم فعلا موندگاره

عزيزم عكس از قبل و بعدش داريد؟

همون دور چشم فقط

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
برای گودی ببین کلا بعد تزریق کمی کبودی هست برطرف میشه من تزریق ژلش رو دقیق یادم نیست اما بعد تزری ...

ورم اولش واقعا بده کلا ادم پشیمون میشه

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
عزيزم عكس از قبل و بعدش داريد؟ همون دور چشم فقط

نه عزیزم ☹من کلا گوشیم همیشه خالی از عکسه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
مرسی .. به نظرم همون یک سی سی رو  دفه اول بزن ...  بیشتر نزن .. بعد برو .. چند ماه بعد ...

من اصلاااااا لب ندارم .نمیخام آنچنان قلوه ای بشه ولی باباخره لب خیلی مهمه.مخصوصا خانونا که اینقدر عاشق رژ هستن.حالا شوهرم تا امروز مخالف بود امروز اجازه داد منم میخام برم تو کارش ان شاللله

ورم اولش واقعا بده کلا ادم پشیمون میشه

من دیدمش گریم گرفته بود اما بعدش واقعا عالی بود

من اصلاااااا لب ندارم .نمیخام آنچنان قلوه ای بشه ولی باباخره لب خیلی مهمه.مخصوصا خانونا که اینقدر عا ...

من برا لب فقط يكي از دوستام رو ديدم ك خوب شده حتي بدون رژلب هم خوب شده بود

خيلي كم زده بود واقعا عالي شده 

كاملا طبيعي و جذاب 

لباش خيلي كوچولو بود