2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریم جان در مورد هر کیس باید جداگانه و بعد از معاینه نظر داد😊 برای همه نمیشه یک نسخه واحد پیچید

درسته

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
يعني نميشه رفت سر كار؟

من ژل زدم جوری ورم کرده بودم پسرم بهم میگفت بوفالو تا سه روز ماسک میزدم تو خونه ،،،بعد سه روز ورمش رفت

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
من ژل زدم جوری ورم کرده بودم پسرم بهم میگفت بوفالو تا سه روز ماسک میزدم تو خونه ،،،بعد سه روز ورمش ر ...

ب كجا زدي؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
مبارکش باشه عزیزم

فداتشم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

سلام خانما من خودم کار تزریق لب و‌گونه و چانه انجام دادم کاملا طبیعی خیلیم قشنگ شده کارشون عالی بود البته باراول رفتم دکتر واسم انجام داد زیاد جالب نبود بااینکه خیلی هزینه دادم ولی الان همه ی کارامو پیش یه خانم میرم خودشون تو کلینیک کار میکردن الان خودشون کار میکنن کارشون عالیه خواستید برید پیجش اینه@beautiii_ferdos 

شمارشم اینه 09929969736