2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول برو سونو بعد جواب سونو رو ببر ازمایشگاه از رو اون ازت ازمایش میگیرن‌نیازم‌نیس ناشتا باشی

دوتاش  حتما باید تو یه روز انجام بشه؟؟؟اخه دکترم هر دورو واسه ۱ شهریور یعنی فردا نوشته

خدا جون ممنون   

دوتاش  حتما باید تو یه روز انجام بشه؟؟؟اخه دکترم هر دورو واسه ۱ شهریور یعنی فردا نوشته

اره هر دو رو تو ی روز انجام بده 

کاری نداره ک برو سونو گرافی بعد جوابشو ببر ازمایشگاه ازت خون میگیرن 

بعدش جواب ازمایشت مونده ب اونا کی اماده بشه برا من دو روز اماده شد ولی برا دخترخالم یک هفته

اره هر دو رو تو ی روز انجام بده  کاری نداره ک برو سونو گرافی بعد جوابشو ببر ازمایشگاه ازت خون ...

چ خوب از این ترسیدم چون فردا ۵ شنبس  واسه ازمایشم دیر نشه بگن نمیگیریم.قوامین تهرانسر میرم.

خدا جون ممنون   

چ خوب از این ترسیدم چون فردا ۵ شنبس  واسه ازمایشم دیر نشه بگن نمیگیریم.قوامین تهرانسر میرم.

ن گلم میگیرن 

اگ نگرفتن هم بپرس از ازمایشگاه ک مشکلی نیست شنبه بیام 

ولی هرچ زودتر بری ب نفع خودته

ن گلم میگیرن  اگ نگرفتن هم بپرس از ازمایشگاه ک مشکلی نیست شنبه بیام  ولی هرچ زودتر بری ب ...

شما نی نی تون چیه  ؟من اصلا تواین سه ماه بارداریم اصلا حالت تهوع نداشتم.طبیعیه؟

خدا جون ممنون   

اره دیگه.شانس من افتاده ۵ شنبه    

برا منم پنچ شنبه افتاد بود شانس بدم😁😁

ولی ب سونوگرافی زنگ زدم گفتم ک راهم دور نمیتونم بیام پنچ شنبه عیبی نداره شنبه بیام

گفت اگ از ۱۳ هفته ات نگذره عیبی نداره

و نکذشت بود شنبه رفتم تو ۱۳ هفتگی رفتم

هم کارامم انجام دادم راحت

شما نی نی تون چیه  ؟من اصلا تواین سه ماه بارداریم اصلا حالت تهوع نداشتم.طبیعیه؟

منم حالت تهوع نداشتم اصلا😄ولی دل درد کمردرد شدید داشتم دارم مثل درد پریودی میمونه ک دکترم گفت طبیعی هست رحم داره جا باز میکنه 

البته نباید لک خون ریزی داشت باشی

من میل جنسیمم خیلی کم شده بود

عاشق چیزای شور ترشم هستم 

ان تی گفت احتمالن پسر