2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 45 پست
اره الانشم خداروشکرمیکنم میدونم این راه بصلاحمه ولی مامانم مریضم کرده ازصبح تاشب میره توی اتاق گریه ...

منم ازهمین چیزا میترسم اینکه خانوادم داغون میشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم دعوامون شده من هیچی نمیگم ولی اون بهم گفت پدرسگ قرمساخ ..خدا بیامرزه پدرمو ک چقد تنش بلرزه بخا ...

ببین من مجرد که بودم وقتی دوستام از دعواشون میگفتن من همیشه تودلم میگفتم من عمرا بتونم این حرفارو تحمل کنم جدا میشم ولی الان دارم تحمل میکنم حرفای بدشو الان هم میگم اگه به خانوادم بی احترامی کنه یا منو بزنه میذارم میرم برای همیشه ولی میترسمـ از خودم که بازم تحمل کنم

دیشب آرزوی مرگشو کردم ولی امروز پشیمون شدم مرسی عزیزم

فـدات شم عزیزم گاهی وقتا چقدرم ک تو سختی باشی بازم خدایی نکرده مرگ ی نفر اونم شریک زندگیت هرچقدرم ک بد باشه شرایطو خیلی بدتر میکنه

بابام خودش هواموذاره میگه ادامه بدی بدبخت میشی ولی مامانم درک زیر صفر میگه فقط هرجوریه زندگی کن بقیه ...

منم اگه برگردم بابام رو سرش میذاره منو ولی پیر میشه داغون میشه نمیتونم اینارو تحمل کنم

منم اگه برگردم بابام رو سرش میذاره منو ولی پیر میشه داغون میشه نمیتونم اینارو تحمل کنم

اوهوم سخته من توعقدم البته ی ساله. متاسفانه طرف من ازاون نامردای روزگارن پدرشوهرم چتدین بار مکه رفته ولی الان داره سرمونو به خیال خودش کلا میزاره ی بار نگف دخترم من اوردم خونتون پسرموخاستم جمع وجورش کنم توحلال کن  همه شهر میدونن چه دستمال کشی هستن منم میسپارم بخذا

فـدات شم عزیزم گاهی وقتا چقدرم ک تو سختی باشی بازم خدایی نکرده مرگ ی نفر اونم شریک زندگیت هرچقدرم ک ...

واقعا نمیدونم چی کار کنم ماهی یکـبار اینجوری دعوا میکنیم اره میدونم حرفمـ ازروی خشم بود ولی وقتی من تونستم این حرفو بزنم یا اون تونسته اون حرفارو بزنه دیگه زندگی کردن ارزش نداره

اوهوم سخته من توعقدم البته ی ساله. متاسفانه طرف من ازاون نامردای روزگارن پدرشوهرم چتدین بار مکه رفته ...

خب اینطوری راحت تره چون هنوز نرفتین زیر یه سقف ان شاءالله خدا خودش جواب بدیهاشونو تواین دنیا بده

واقعا نمیدونم چی کار کنم ماهی یکـبار اینجوری دعوا میکنیم اره میدونم حرفمـ ازروی خشم بود ولی وقتی من ...

چی بگم والا بشین باهاش حرف بزن باهم کنار بیاین واسه ساختن زندگی و درست کردن و تداوم رابطتون هر جفتتون تلاش کنید اگه واقعا میخواید باهم باشید اگرم ن ک همدیگرو اذیت نکنید و راهتونو از هم جداکنید ولی درصورتی ک هیچ راهی نمونده باشه و همه راهها ب بن بست رسیده باشه

ناهارو بیرون خورده اومده.منم مثل یتیمها نشستم تنها خوردم.مثلا امروز عید بود.حسرت تو دلم مونده باهم ن ...

ببین دلیلش چیه ک بیرون از خونه بیشتر بهش خوش میگذره

فک کن ببین اون دوس داره چجوری بپوشی چجوری رفتار کنی شاید درست شد

نه ما خیلی رابطمون خوب بود خیلی درحدی که اگه خانواده هامون بفهمن باورشون نمیشه اون میگه اخلاقت عوض ش ...

زندگی خیلی حیفه عزیزم.اگرهنوزهمودوس داریدسعی کنیدصحبت کنیدومشکلاتتونروحل کنید.حتمابه ی مشاورخوب مراجعه کن بعدتصمیم بگیر.

بابام خودش هواموذاره میگه ادامه بدی بدبخت میشی ولی مامانم درک زیر صفر میگه فقط هرجوریه زندگی کن بقیه ...

مامانت راس میگه بعدها میفهمی حرف مردم بدترآدمومیکشه تامردبد

ببین من مجرد که بودم وقتی دوستام از دعواشون میگفتن من همیشه تودلم میگفتم من عمرا بتونم این حرفارو تح ...

اوووو من انقد فحش به خودمو مادرمو پدرم داده ک نگو انقد تحقیرم گرده جلو همه ی خانواده ش دیگه اعتماد بنفسی برام نمونده احساس میکنم همه ازمن بدشون میاد. انقد تحمل کردم و میکنم دوسشدارما ولی با فحشاش دارم. سرد میشم هی یادم میاد

کاربرسال 95 هستم قطعم کردن کاربری قبلیم khبود..برا زودتر مامان شدنم صلوات بفرستین..ممنونم