2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 45 پست
از اول اینطور بودین؟اگه نه چند وقته اینطور شده؟ازش بپرس بگو چرا میگی منو نمیخوای

نه ما خیلی رابطمون خوب بود خیلی درحدی که اگه خانواده هامون بفهمن باورشون نمیشه اون میگه اخلاقت عوض شده منم قبول دارم که عوض شده چون کوچیکترینـ بی توجهی منو ازاینـرو به اونرو میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با شما چه مشکلی داره که میخواین جدا شید؟

ازاول میگف چ ب اصرار خانواده اش اومده  وهیچ حسی بهم نذاره رفته رفته اخلاقای خیلی بدش مشخص شدجوری ک مشکل عصبی داشت ولی ن ازاوناک میزنن ومیکشن این دچارچندگانگی شخصیتی بود اصلاعرصه ازدواج نذاشت حتی عرصه طلاقم نداره بازم متل ازدواجش پدرشوانذاخته داره کارای طلاقشومیکنه 

بی مسئولیتی شوهرم.اصلا به من و بچم اهمیت نمی ده.تو این شهر کسی رو ندارم.خانوادم ۸ ساعت با ما فاصله د ...

خدا به داد هممون برسه 😢😢😢😢

زندگی مشترک فقط اسمش مشترکه 

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹

خیلی وقتا این چنین مسایلی پیش میاد ولی اگه ی ذره علاقه نسبت ب هم تو دل طرفین باشه میشه  چشم ب روی این حرفا بست ولی اگه نباشه خیلی اذیت میشی یادمه ی بار شنیدم یا خوندم دقیق یادم نیس وقتی فک میکنی کسیو دوس نداری وددیگه برات اهمیت نداره و ب قول معروف از چشمت افتاده با خودت خلوت کن و ب نبودش واسه همیشه فکر کن اگه تحملشو نداشتی بدون دوسش داری و برای بهبود رابطتون تلاش کن و بیخیال خیلی حرفاشو ولی اگر جز این بود ب نظر من هرکاریم بکنی هیچی درست نمبشه مگه اینکه خدا معجزه کنه وشوهرت عوض بشه ازته دل ارزو میکنم خوشبخت ترین باشی عزیزم

پس راحت میشی غصه نخور به مرور زمان حالت بهتر میشه

اره الانشم خداروشکرمیکنم میدونم این راه بصلاحمه ولی مامانم مریضم کرده ازصبح تاشب میره توی اتاق گریه میکنه عصابش مریص شده مونده زمین انگار اون داره جدامیشه 

ما هم دعوامون شده من هیچی نمیگم ولی اون بهم گفت پدرسگ قرمساخ ..خدا بیامرزه پدرمو ک چقد تنش بلرزه بخاطر من

کاربرسال 95 هستم قطعم کردن کاربری قبلیم khبود..برا زودتر مامان شدنم صلوات بفرستین..ممنونم
همیشه میگن آدم توی عصبانیت و خوشحالی زیاد ، نباید تصمیم بگیره 

ایول، خوشحالی زیادو نمیدونستم عزیزم

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄