2777
2789

سلام خوشکلا😊شبتون بخیر

من دخترم اول آبان دوسالش میشه میخوام تا بیست روز دیگه از شیر بگیرمش 

حالا سوالم اینه که شما چجوری بدونه شیر دادن بچهاتون رو خوابشون میکردین؟ 

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊

قبل اینکه بگیریش یادش بده که با قصه بخوابونیش . من اینجوری خیلی راحت بودم برای خوابوندنش. شیرشو میخورد بعد میگفتم بسه حالا بیا برات قصه بگم قصه ی خودشو اطرافیانم میگفتم کارای روزمره که انجام میداد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روپا...شیشه شیر 

روی پا پدر ادم در میاد.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من پسرمو 19 ماهگی گرفتم الان دو سال و دوماهشه.چند ماهی میشه دیگه شبا خودش میخوابه. یا رو تختش یا تو بغلم یا سرشو میذاره رو پام . خودش میخوابه کاری هم لازم نیست بکنم

باور کن اگه فقط یکی دوبار تو خودتو کنترل کنی برای دخترت هم آسان میشه . وقتی گریه کرد ببرش تو بالکن هوای آزاد بهش هرچیزی که دوست داره بده حتی شکلات قشنگ سینت رو از یاد میبره و حتی خوابش میگیره

قبل اینکه بگیریش یادش بده که با قصه بخوابونیش . من اینجوری خیلی راحت بودم برای خوابوندنش. شیرشو میخو ...

وای اینقدر شیطونه که شبا شیر هم که میخواد بخوره و بخوابه هی میخواد پاشه بره بازی کنه منم هی بهش میگم اگه بری ممکنه گربه بیاد میترسه میخوابه بچم😭ولی حتما چند شب براش قصه میگم ببینم چی میشه مرسی گلم

من پسرمو 19 ماهگی گرفتم الان دو سال و دوماهشه.چند ماهی میشه دیگه شبا خودش میخوابه. یا رو تختش یا تو ...

اخی عزییزم ماشالله بهش

امیدوارم دختر منم اینجوری بخوابه😊