قبل اینکه بگیریش یادش بده که با قصه بخوابونیش . من اینجوری خیلی راحت بودم برای خوابوندنش. شیرشو میخورد بعد میگفتم بسه حالا بیا برات قصه بگم قصه ی خودشو اطرافیانم میگفتم کارای روزمره که انجام میداد
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
من پسرمو 19 ماهگی گرفتم الان دو سال و دوماهشه.چند ماهی میشه دیگه شبا خودش میخوابه. یا رو تختش یا تو بغلم یا سرشو میذاره رو پام . خودش میخوابه کاری هم لازم نیست بکنم
باور کن اگه فقط یکی دوبار تو خودتو کنترل کنی برای دخترت هم آسان میشه . وقتی گریه کرد ببرش تو بالکن هوای آزاد بهش هرچیزی که دوست داره بده حتی شکلات قشنگ سینت رو از یاد میبره و حتی خوابش میگیره
چند روز نزار ظهرا بخوابه و ببرش پارک تا شب خسته باشه سنگین بخوابه تا صبح.سر شب بهش یه شام کامل بده مثل تخم مرغ که گرسنه نشه من با این روش راحت از شیر گرفتم پسرمو