2777
2789
عنوان

بیاین بگین وقتی بچمو از شیر گرفتم چجوری خوابش کنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 48 پست
باور کن اگه فقط یکی دوبار تو خودتو کنترل کنی برای دخترت هم آسان میشه . وقتی گریه کرد ببرش تو بالکن ه ...

وای واقعا حرف دلمو زدی من خودم خیلی سختمه از شیر بگیرمش با اینکه خیییلی سمج شیر شده و اذیتم میکنه اما هروقت به این فکر میکنم که دیگه شیرش نباید بدم گریم میگیره😢😢مرسی از راهنمایی خوبت گلم😊

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
وای اینقدر شیطونه که شبا شیر هم که میخواد بخوره و بخوابه هی میخواد پاشه بره بازی کنه منم هی بهش میگم ...

پسر منم همین بود.اولا سعی کن از چیزی نترسونیش گرچه گاهی ادم مستاصل میشه. دوما حواسشو پرت کن. خواست بره بگو بیا بهت بگم اون روز چی کار کردی یادته فلان جا رفتیم فلان کارو کردی و اووووف انقدر باید ببافی تا کف کنی😂😂😂

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا عادتش نده رو پات بخوابه.کنارش دراز بکش بچسبونش به خودت خودتم بزن به خواب دو ثانیه نمیشه که خواب ...

خیلی خوبه اینجوری اگه بخوابه 

مرررسی عزیزم از راهنماییت😊

اخی عزییزم ماشالله بهش امیدوارم دختر منم اینجوری بخوابه😊

اگه درست بهش سمت و سو بدی همینجوری میشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من پسرمو 19 ماهگی گرفتم الان دو سال و دوماهشه.چند ماهی میشه دیگه شبا خودش میخوابه. یا رو تختش یا تو ...

میتونم بپرسم چجور از شیر گرفتین؟

پسرمنم ۱۹ ماهه هست قصد دارم ازشیر بگیرم. خیلی میترسم

وقتی از شیر میگیری تازه میفهمی زندگی ینی چی اینقد حس خوبیه شبا بدون شیر میخوابن😍😍

ای جان راس میگید ؟؟امیدوار شدم😀😍😍

راستی بهونه گیری هاشون بهتر میشه؟؟

وای اینقدر شیطونه که شبا شیر هم که میخواد بخوره و بخوابه هی میخواد پاشه بره بازی کنه منم هی بهش میگم ...

دخترت جفت دختر منه هر کاری کردی بیا تو همین تاپیک بگو منم میخام از شیر بگیرمش خیلی استرس دارم ک چکلر کنم

میتونم بپرسم چجور از شیر گرفتین؟ پسرمنم ۱۹ ماهه هست قصد دارم ازشیر بگیرم. خیلی میترسم

خیلی راحت. من یه باره گرفتم چون اروم اروم نمیشد . تلخک زدم. شب یادم رفت بشورم تو خواب اومد بخوره دید تلخه گریه کرد بردمش تو سالن پای تلوزیون خوابید دوشب گریه و بی قراری داشت و دیگه تموم شد . یک ماهم حساس شده بود اما راحت شدم بخدا

حتما حتما تا یک هفته یا شبا شیرش بده یا بدوش شیرتو اگرنه پدرت درمیاد.خودش کم کم خشک میشه. 

وای منم استرس دارم میترسم خیلی اذیت بشیم من و پسرم الان تو22ماهه آبان میشه 2سالش 

پس همسن دختر منه .خداکنه اذیت نشن😔

شما کی میخوای ازش بگیری؟

ای جان راس میگید ؟؟امیدوار شدم😀😍😍 راستی بهونه گیری هاشون بهتر میشه؟؟

عالی میشن بابا.پسر من یهو مستقل شد.انقدر اویزونم بود دیوونم میکرد

چند روز نزار ظهرا بخوابه و ببرش پارک تا شب خسته باشه سنگین بخوابه تا صبح.سر شب بهش یه شام کامل بده م ...

بسیار بسیار راهنمایی خوبی بود ‌فقط اینکه بعدش ظهرا نمیخوابن دیگه؟؟ اخه من دانشگاه میرم و میخوام ظهرا که کلاس دارم بخوابه که مامانمو اذیت نکنه😀

پسر منم همین بود.اولا سعی کن از چیزی نترسونیش گرچه گاهی ادم مستاصل میشه. دوما حواسشو پرت کن. خواست ب ...

خیلی دلم میخواد نترسونمش ولی وقتی به هیچ وجهی نمیشه کنترلش کرد چیکار میشه کرد اخه

ای جوونم چه باحال .مررسی😍😍

ای جان راس میگید ؟؟امیدوار شدم😀😍😍 راستی بهونه گیری هاشون بهتر میشه؟؟

خیلییییی بهتر میشه دوتا بچه از شیر گرفتم اصلا انگار چند روره بزرگ و فهمیده میشن من تو یه بطری اب معدنی کوچیک شیر میریختم سرشم سوراخ میکردم نی مینداختم توش هر وقت شیر میخواست اونو میدادم کامل میخورد و میخوابید منم کیف دنیا رو میکردم😄😄