2777
2789
عنوان

بیاین بگین وقتی بچمو از شیر گرفتم چجوری خوابش کنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 48 پست
پس همسن دختر منه .خداکنه اذیت نشن😔 شما کی میخوای ازش بگیری؟

ببخشید دخترتون در چه حد صحبت میکنه پسره من چن تا کلمه بیشتر نمیگه اونم نامفهوم بقیشم که کلا به زبونه خودشه

بر محمدو آله محمد صلوات
خیلییییی بهتر میشه دوتا بچه از شیر گرفتم اصلا انگار چند روره بزرگ و فهمیده میشن من تو یه بطری اب معد ...

اره دقیقا یهو بزرگ و عاقل میشن خیلی پروسه عجیبیه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترت جفت دختر منه هر کاری کردی بیا تو همین تاپیک بگو منم میخام از شیر بگیرمش خیلی استرس دارم ک چکلر ...

ای جان 😍چشم گلم .

دختر شما چند ماهشه الان؟ کی میخواین از شیر بگیرینش

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊

فقط اگه عادتش ندی شبا رو شیر یا شیشه بخوره بهتره چون بعد یه برنامه برای از شیر گرفتن داری و همچنان خواب شبت حروم میشه که براش شیشه بیاری.

عادتش بده به اب. پسر من که دیگه خودش پامیشه اب مبخوره و میخوابه منو صدا هم نمیکنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عالی میشن بابا.پسر من یهو مستقل شد.انقدر اویزونم بود دیوونم میکرد

امیدوارم دختر منم مثه پسر شما مستقل بشه چون شدیداا همش بهم میچسبه و اذیتم میکنه

ای جان 😍چشم گلم . دختر شما چند ماهشه الان؟ کی میخواین از شیر بگیرینش

الان بیست ماهشه اول مهر هوا خنک بشه میگم بزارم تو عاشورا تاسوعا باباش خونش بیرونم شلوغه میبرتش سرگرم میشه

خیلییییی بهتر میشه دوتا بچه از شیر گرفتم اصلا انگار چند روره بزرگ و فهمیده میشن من تو یه بطری اب معد ...

عزیییزم عاالیه اینجوری

افرین بهت مادر نمونه😍👏👏

مرسی گلم وقت گذاشتی😘

امیدوارم دختر منم مثه پسر شما مستقل بشه چون شدیداا همش بهم میچسبه و اذیتم میکنه

خب وقتشه که بگیریش. بعدشم باهاش قاطعانه رفتار کن. بذار یکم مسئولیت کارهاش رو بپذیره. کمکت کنه صبر کنه تا یه کاری رو براش انجام بدی. خودش تلاش منه برای مثلا برداشتن توپش از زیر مبل. تا گفت مامان دیگه ندو سراغش . بهش بگو صبر کن یا خودت برو تلاش کن. بهش میدون بده

ببخشید دخترتون در چه حد صحبت میکنه پسره من چن تا کلمه بیشتر نمیگه اونم نامفهوم بقیشم که کلا به زبونه ...

دخترم کلمه تقریبا زیاد میگع ولی واضح نیس هیچکدوم

جمله اصلا نمیگه 

خیلی چیزارو هم میگه ولی به چه زبونی خدا میدونه😀

غصت نباشه خوب میشه حرف زدنشون

اره دقیقا یهو بزرگ و عاقل میشن خیلی پروسه عجیبیه

واااای از خوشحالی تو پوست خودم نمیگنجم .چون به شدددددت آویزونمه همش😒😂

واااای از خوشحالی تو پوست خودم نمیگنجم .چون به شدددددت آویزونمه همش😒😂

یهو تصمیم بگیر و عملیش کن. سعی کن روز تعطیل باشه. من از پنجشنبه عصر شروع کردم. شوهرم باهام بود دیگه. جمعه هم کلا بیرون بودیم

فقط اگه عادتش ندی شبا رو شیر یا شیشه بخوره بهتره چون بعد یه برنامه برای از شیر گرفتن داری و همچنان خ ...

مرسی‌گلم ممنون که برام وقت گذاشتین و راهنمایی کردی خیلی خوب بود 😍😘

مرسی‌گلم ممنون که برام وقت گذاشتین و راهنمایی کردی خیلی خوب بود 😍😘

خواهش. موفق باشی