2777
2789
ولی هرکی مارومیبینه میگه انگارخواهرین چون روب روک خوبه ولی من هرچی باشه رک میگم بهش ومتنفرم ازآدمای ...

عزیزم اگه حرفای عادی زده به دل نگیر شاید برادر شوهرت منظورش رو بد گرفته بهترین کار اینه اگه با هم دیگه خوب بودین ازش بپرسی که ناراحته از دستت یا نه آخرشم بهش بگو خیلی خوسحالم که اگه از دست هم دیگه ناراحتیم جلو همدیگه میگیم و پست سر همدیگه حرف نمیزنیم. یه موقع هایی آدما اشتباه میکنن و شاید تو شرایط بدی هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم همین نظرودارم شایدگفتم.چون اصلا غیرقابل باوربودبرام.همیشه هرچی میشه ازم نظرمیخوادوهمیشه ام توج ...

احتمالا یا تو شرایط بدی بوده یا یه چیزی گفته برادر شوهرت بد منظورش رو گرفته

وای چقدر بد دهن بگو خب خودتم عروس بودی دیگه . مادر شوهر منم بد هست ولی مدل دیگه اش زیییییرکه ها زیرک ...

خودش شانس داشته.پدرشوهرم یتیم بوده این ازدواج کرده

خواهرشوهر و برادر شوهر هم ده سال یه بار ندیدن خونه اش رو

خدا همیشه ج بدی هاش رو داده

خدا عاقل شون کنه 

عزیزم اگه حرفای عادی زده به دل نگیر شاید برادر شوهرت منظورش رو بد گرفته بهترین کار اینه اگه با هم دی ...

اره درستشم همینه.حتمابهش میگم سرفرصت مرسی گلم

نی نی توی دلمواول ب خدا بعد ب امام رضاسپردم... میشه برای سلامتیش یه صلوات بفرستی    
چرا ؟ مادر شوهرت اذیت میکنه؟

خيلي😢

سه هفته ست قهرم نرفتم خونشون

ما هم تو عقديم خيلي دلتنگ هم ميشيم😔

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
خودش شانس داشته.پدرشوهرم یتیم بوده این ازدواج کرده خواهرشوهر و برادر شوهر هم ده سال یه بار ندیدن خو ...

آره خدایی واقعا منم جواب گرفتم هفته پیش دعوتم کردن خیلی دلم شکست ولی به خدا قسم نفرین نکردم دقیقا هفته ی بعد تو همون ساعت که با دل شکسته اومدم بیرون خدا جوابشون رو داد

خيلي😢 سه هفته ست قهرم نرفتم خونشون ما هم تو عقديم خيلي دلتنگ هم ميشيم😔

ازدست مادرشوهرای فولادزره  

نی نی توی دلمواول ب خدا بعد ب امام رضاسپردم... میشه برای سلامتیش یه صلوات بفرستی    
آخی چرااااا قهرید؟

مادرشوهرم خيلي باهام سرجنگ داشت از همون اول

اوووووو قضيه اش طولانيه😞

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
اگه حوصله داری بگو آخه هم دردیم منم تو نامزدیم

دو ساله عقدم... از همون روز اول روي خوش بهم نشون نداد، برعكس پدرشوهرمو برادرشوهرام كه منو عزيز اون خونه ميدونستن... هروقت ميرفتم خونشون يه دعوايي راه مي انداخت يا همش اخم و تخم ميكرد، اين اواخر ديگه زدم به سيم آخر باهم بحث كرديم؛ همسرمو برادرشوهربزرگم طرف منو گرفتن ديگه جايز نديدم برم تو اون خونه... چند روز بعد يه ماه ميشه

دو ساله عقدم... از همون روز اول روي خوش بهم نشون نداد، برعكس پدرشوهرمو برادرشوهرام كه منو عزيز اون خ ...

چقدر مثل منی تو دختر منم از روز اول که دعوتم کرد بهم بی احترامی کرد . روز خاستگاری نمیدونی چی کار کرد . ولی من پدر شوهرم زن ذلیله تو خایتگاری یه کلمه صحبت نکرد فقط مادره حرف زد . وقتی هم که دعوتم کرد شوهره رفت تو اتاق خوابید و بیرون نیومد حتی برای سلام و خدافظی