2777
2789
آره ولی صداشو در نمیارن خواهرشوهرمم وقتی شوهر کرد همینجوری بودن من عقد بودم ده روز خونشون بودم کل خو ...

وای چقدر مسخره و چیپ بیچاره دختره دلم براش سوخت کاش یجوری بفهمه . خودش راضی میشده یکی با دختر خودش و اینجوری بگیره 😬 . خوب کاری کردی نموندی چقدر حرث دارارن . من الان دارم حرص میخورم تو چجوری تحملشون میکنی😑😐

ندارم خدا رو شكر نه خواهرشوهر دارم نه جاري فعلا تك عروسم😎

منم فعلا تک عروسم 😂😂😂😂

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف بد زده پشت سرت مثلا؟ یا همین حرفای عادی؟

ن میشه گفت حرفای خیلی بدن عادی ولی بدگفته بود.حالامادوتاجاری هستیم فعلاوخواهرشوهرمم ندارم

نی نی توی دلمواول ب خدا بعد ب امام رضاسپردم... میشه برای سلامتیش یه صلوات بفرستی    
رفتار همسرت باهاش چجوریه؟

تو این فازا نیست اصلا حسش ب جاریم مث حسش ب خواهرشه.ولی مثلا مبل دونفره باشه شوهرم نشسته باشه جاریم میره پیشش میشینه من نمیدونم کجا بشینم!!!

جون مادرت لایک نکن  
چقدر بد یعنی حسادت میکردن از توجه نامزد قبلی تون به شما😑😐 ؟ 

نميدونم هرچي ك بود ب خير گذشت بيييخيالشون اماا انصافا جاريم خااانوم بودو دوسش دارم هنوز

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
وااااای اخلاقت مثل منه اصلا سیاست نداریم و این همیشه ما رو بد نشون میده در صورتی که بد نیستیم . من ا ...

اره حق با شماست ولی الان بعد چند سال میدونند که من چقدر بهترم چون واقعأ اگه مادرشوهرم زبونش رو نگه داره من اصلأ ناراحت نمیشم 

من فقط با اون مشکل دارم خدارو شکر شوهرمم ننش رو میشناسه

من دلم واسشون میسوزه چون پدر ندارند بچه ها و وقتی میرم دوست دارم بهشون خوش بگذره

شانس اوردم سالی یکبار میریم شهرمون

ما کردستان بخاطر شغل شوهرم هستیم وسالی یک بار میریم شهرمون مشهد

خدایی جاریمم حق میدم

مادرشوهرم زن بسیار حسود و نادونیه. خیلی از عروس متنفره

همیشه عروس رو با کمله ج ن د  یا شیطان یا جادوگر صدا میزنه😞😞

ولی هرکی مارومیبینه میگه انگارخواهرین چون روب روک خوبه ولی من هرچی باشه رک میگم بهش ومتنفرم ازآدمای دورو.اصلاتازگیاوقتی برادرشوهرم بهم گفت حالم بدشددیگه مثل قبل نمیشم باهاش

نی نی توی دلمواول ب خدا بعد ب امام رضاسپردم... میشه برای سلامتیش یه صلوات بفرستی    
ن میشه گفت حرفای خیلی بدن عادی ولی بدگفته بود.حالامادوتاجاری هستیم فعلاوخواهرشوهرمم ندارم

به نظرم اگه دویت داری باهاش صحبت کن بگو احساس میکنم از دستم ناراحتی چیزی شده؟ ولی اصلا نگو حرفی شنیدی بگو احساس کردم اینجوریه

جاااان الان شما حکم ملکه رو داری پس😍😁

نع مادرشوهر نميذااااره كهههه

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
تو این فازا نیست اصلا حسش ب جاریم مث حسش ب خواهرشه.ولی مثلا مبل دونفره باشه شوهرم نشسته باشه جاریم م ...

خیلی رک و راحت بهش بگو عزیزم یکم اونطرف تر میشینی من بشینم پیش شوهرم؟ اصلا تعارف نکن تو این مسائل ولی حساسش هم نکن که از رو حسادت کار های بد تری انجام بده . یا شوهرت و صدا کن بگو مثلا عزیزم میری برام آب بیاری بعد که تا نصف راه رفت برو دنبالش بگو اگه میشه یخ هم بزار توش بعد بشین جای شوهرت . یه جوری غیر مستقیم . 

به نظرم اگه دویت داری باهاش صحبت کن بگو احساس میکنم از دستم ناراحتی چیزی شده؟ ولی اصلا نگو حرفی شنید ...

خودمم همین نظرودارم شایدگفتم.چون اصلا غیرقابل باوربودبرام.همیشه هرچی میشه ازم نظرمیخوادوهمیشه ام توجمع میگه توازمن خوشگل تری وتعریف میکنه ازم اصلارفتارش مثل جاری نیست مثل خواهرمه ولی نمیدونم چرابایدپشت سرم حرف بزنه

اره حق با شماست ولی الان بعد چند سال میدونند که من چقدر بهترم چون واقعأ اگه مادرشوهرم زبونش رو نگه د ...

وای چقدر بد دهن بگو خب خودتم عروس بودی دیگه . مادر شوهر منم بد هست ولی مدل دیگه اش زیییییرکه ها زیرک تو روی نامزدم میگه حق با دخترمه بیا گوست و بپیچونم و فلان تنها که میشیم میگه فکر نکن خونه شوهر خونه باباته .