2777
2789
چقدر مثل منی تو دختر منم از روز اول که دعوتم کرد بهم بی احترامی کرد . روز خاستگاری نمیدونی چی کار کر ...

نع خدا رو شكر تو اون خونه همه پشتمن... فقط اين عفريته منو عذاب ميده😏

الان به ماهه اينقدررررر اعصابم آرومه

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارو شکر عزیزم . دوری دوستی بمونید خیلی بهتره

منم همينو ميخوام

ولي ميدوني خونه ي اونا واحد جدا داشت، راستش با همسرم خيلي راحت بوديم، اما الان چن وقته بينمون فاصله افتاده، خونه ي ما هم شرايطش نيست... عروسي كنيم ايشالا حل ميشه همه چي

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
وای چقدر مسخره و چیپ بیچاره دختره دلم براش سوخت کاش یجوری بفهمه . خودش راضی میشده یکی با دختر خودش و ...

اوووففف عادت کردم میرم خونشون همش با ایما اشاره با هم حرف میزنن یا میرن تو اتاق درو میبندن با همین خالی بندیا و پنهون کاریاشونم اومدن منو بدبخت کردن دیگه خدا ازسون نگذره جالب اینجاس مادرشوهر و خواهرشوهر بزرگم دروغگوهای کم حافظه این همیشه لو میدن خودشونو یبار خواهرشوهرم دو تا مبل دست دوم گرفته بود ک زار میزد کهنه ان یه دونفره یه سه نفره ک پایه هاشونم شکسته بود بعد پیش من و مامانم نشسته بود گفت وااای همه چی گرون شده 2 میلیون دادم یه نیم ست 😐😐😐 بعد چند هفته من و شوهرم رفتیم خونشون شوهرم ازش پرسید اینارو چند گرفتی ؟ گفت چند می ارزه ؟شوهرمم گفت 50 تومن  😂😂😂 گفت بخدا 150 تومن پولشون دادم 😂😂😂😂 اصلا هم ب روی خودش نیاورد ک پیش من یچیز دیگه گفته بود 😐😐😐😐

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
منم همينو ميخوام ولي ميدوني خونه ي اونا واحد جدا داشت، راستش با همسرم خيلي راحت بوديم، اما الان چن ...

آخی عزیزم.... خیلی سخته میدونم ولی نزار به خاطر بقیه رابطه ات سرد بشه رابطه رو گرم نگه دار حتی اگه شده یه شیرینی بگیر ببر براش بزار ساکت شه دیگه نتونه بهونه بیاره .