2777
2789
عنوان

خونواده شوهرم تو تنهایی ب دخترم یاد میدن مامانت بده

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاشون برخورد کن یه دفه ک گفتن ما داریم میریم پارک مامانت تورو نمیزاره بهشون بتوپ بگو از گفتن این ح ...

یبار بدجور برخورد کردم با خواهرشوهرم گفتم قصدت از این کار چیه نکنه خوشحال میشی دنبالت گریه کنه گفت خب بچس دوستم داره دنبالم گریه میکنه من که عمدا نمیگم گریه کن

یبار گفتم چرا میگین مامان بده گفتن خب بچس نمیفهمه شوخی کردیم😑

بنظرم مقصر خودتی حتی شده دعوا بشه بایدواز حقت دفاع کنی ینی چی دم ب دقیقه اونجان در باز نکن تو جوابه حرفشونم میگفتی عه شوخیه عمت بده وحشیه ننه بزرگت بده همون جلوی خودشون

حالا بچه بزرگ ميشه و ميفهمه اينا چقدر عوضي ان(جسارتا)

اما با اين كاراشون گند ميزنن تو تربيت و روح و روان بچه

به نظرم شده دعوا و داد و قال راه بنداز اما پاشون رو از خونه زندگيت ببر

اه اعصابم خورد شد

مشاوره اینجا بدرد نمیخوره واسه مشکل مستقل شدنم رفتم بدرد نخور اخر با رفتارای خودم موفق شدم

هرجور که خودت میدونی نقطه ضعف دخترت و پیدا کن با سیاست باهاش رفتار کن پیش خواهرشوهرت و مادرشوهرت خودت و به بیخیالی بزن اصلا نشون نده از این موضوع حرص میخوری  . وای چقدر بده یکی با تک پسر ازدواج کنه 

به هیچ عنوان نزارتنها باشه بااونا خودتم باهاش برو حتی اگرتحویلت نگیرن

همیشه پیششم کم پیش میاد تنها بمونه اونم چند دیقه کار واجب باشه ک وقتی میام میبینم دخترم پیشم نمیاد

و یه کار دیگه هم میتونی بکنی 

علنی یه جور رفتار کنی که آره 

شما وظیفتونه بچه منو نگه دارید 

من برم به کارام برسم

بزاری بری آرایشگاه 

بزاری بری باشگاه

بزاری بری خرید 

بزاری بالا و بشینی کلی آرایش کنی و لباس قشنگ بپوشی 

.....‌‌

اینجوری زورشون بگیره شاید فاصله گرفتن از بچه ....🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اولا که دختر تا ۷ سال حصانتش با مادره بعد از اونم ۹ سالگی خودش انتخاب میکنه. واسه دو سال تنو بدنت نلرزه 

دوم اینکه اینا یه دعوای اساسی لازم دارن  ینی سلیته بازی لازم دارناااا

سوم اینکه  باید با بچت که هستی دعواش نکنی. براش بهترین لحظات رو اماده کنی دایم با لبخند و بازی  بازیهایی که بچه ها دوست دارن مثلا رنگ انگشتی تو حموم خاک بازی  یا پارک یه جوری که از کیک بستنی و پیتزا سیر سیر بشه  با هم اشپزی کنید با هم کیک درست کنید. خوش بگذرونید اهنگ شاد بزارین برقصین با هم 

و اینکه یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه  طبقه پایینن ؟ گفتن بیار  نبر هر چی در زدن صدای اهنگو بیشتر کن  اصلا نشنوی تلفنم از برق بکش. بهشونم بگو. بخوان به کاراشون ادامه بدن ارزوی دیدنشو به دلشون میزاری. جبو شوهرت نه هاااااا. جلو شوهرت فرشته مطلق  نه غر بزن نه فضا رو مسموم کن بزار تمام خوشی های عالم این پدر دختر پیش تو باشه  فقط خنده و شادی   اونام ناخوداگاه وقتی شوهرتو ببینن یه بند سرش غر خواهند زد  اما تو در جواب شوهرت بگو اخی  وقت نداشتم میخواستم فلان کارو بکنم نتونستم ببرم  وقتی پیش تو همه چی گلو بل بل باشه پیش اونا غر و اخمو تخم بریده میشه صد در صد 

یبار بدجور برخورد کردم با خواهرشوهرم گفتم قصدت از این کار چیه نکنه خوشحال میشی دنبالت گریه کنه گفت خ ...

ببین اگ یه چندبارم دخترت گریه کنه پشت سرشون بهتر از اینه ک یه موجودی ازش بسازن ک واسه حرف مادرش هیچ احترام و ارزشی قایل نیست پس اجازه نده باهاشون بره تنها بره خونشون یا خوراکی ازشون قبول کنه .بهونه بیار بگو خوراکی بهش دادین ب معدش نساخته مریض شده دیگه هله هوله نمیخام بدم بهش یا چمیدونم دکترش گفته بچه کم خونه نباید خوراکی هله هوله ای بخوره جلو شوهرتم بگو یا بگو بچه ک ازم دوره همش استرس دارم اتفاقی براش پیش بیاد واسه همین تنها نبرینش خودم میارمش بعد از این مدل حرفا اوایل خیلی سخته کم کم عادت میشه واسه همه 

همیشه پیششم کم پیش میاد تنها بمونه اونم چند دیقه کار واجب باشه ک وقتی میام میبینم دخترم پیشم نمیاد

اصلا دلیلی نداره حتی یه دقیقه تنها بمونه واسه هرکاری باخودت ببرش مثلا جایی دکتری و...میری من الان هرجامیرم تاسرکوچه نون بگیرم میبرم دخترمو بااینکه خونه مامانمم نزدیکه ...چون اونجا بزارم شوهرم میگه خونه مامان منم بزارش

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد...