2777
2789
عنوان

خونواده شوهرم تو تنهایی ب دخترم یاد میدن مامانت بده

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 61 پست

من وقتی اونا هستن 

اصلا دیگه به خودم زحمت نمیدم 

خرابکاری میکنه مادر شوهرم میشوره 

غذا میده 

دنبالش میدون از این ور به اون ور 

منم لم میدم پیش شوهرم میوه خوردن ..سرم تو گوشیمه 

......خلاصه میرم تو تعطیلات ..وقتی اونا هستن .....

تو هم حواستو جمع کن ...ولی خیلی دیگه حساس نباش ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بچه بزرگ ميشه و ميفهمه اينا چقدر عوضي ان(جسارتا) اما با اين كاراشون گند ميزنن تو تربيت و روح و ...

کاملا موافقم هر طور شده جمعشون کن بخدا دوره زمانه ای شده که باید با بیشرف بازی کارتو پیش ببری تا ازت بترسن 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

بخدا انقدرام ساکت نیستم چیزی نگم منم بیکار ننشستم اگه کاری نمیکردم مثل عروسای عموش شوهرم ک اینا کلا ذاتشون خرابه کاری کردن بچه از ماماناشون متنفر شدن و دیگه نمیدونن پدر و مادر کیه هرجا دلشون خاست میبرن حتی مسافرت چند روزه هر لباس ک خاستن میخرن درکل بی فرهنگن میگن مادر کیه مگه بچه از خونه باباش اورده فقط وظیفته بچه بیاری درکل این مادرا هم ساده هستن ک تا این حد بهشون ظلم شده اگه منم هیچ کاری نمیکردم الان شبا با خودشون میخابوندن حتی یادمه اولاش ک شیر میدادم میگفتن زیاد شیر نده زیاد بغلت نگیر ک وابستت نشه منم عصبانی شدم با این رفتاراشون گفتم ب من وابسته نشه ب کی بشه شیرمو ب اون ندم ب کی بدم بچه باید پیش مامانش باشه 

اصلا دلیلی نداره حتی یه دقیقه تنها بمونه واسه هرکاری باخودت ببرش مثلا جایی دکتری و...میری من الان هر ...

باور میکنی من ی ثانیه هم نمیزارم ازم دور باشه ی لحظه دور میشه انگار نفسم بالا نمیاد و قلبم از جا درمیاد حتی دستشویی هم میرم تنها نمیزارم با خودم میبرم دکتر مغازه خلاصه هرجا برم با خودم میبرم تاحالا یبارم نزاشتم پیششون بمونه و تنها برم چون میدونم چجور ادمایی هستن

من وقتی اونا هستن  اصلا دیگه به خودم زحمت نمیدم  خرابکاری میکنه مادر شوهرم میشوره  ...

منم این روش رو امتحان کردم ولی دیدم وقتی همه یجاییم و اونا شدیدا دخترمو بغل و بازی و خوردن و پریدن باهاش میکنن ک دیگه دخترم حضورمو حس نمیکنه برا همین جدیدا خودمم تو جمع همش باهاش حرف گیزنم هرچی خاست خودم میدم بازم اینطوری بهتره 

باور میکنی من ی ثانیه هم نمیزارم ازم دور باشه ی لحظه دور میشه انگار نفسم بالا نمیاد و قلبم از جا درم ...

ازاین به بعد هم گفتن بده بهمون ...بگو الان باهم.میایم چندبارکه بری دیگه نمیان دنبالش...ازشوهرت هم مایه بزار بگو باباش گفته مواظب بچه باشم 

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

اخه خدارو خوش میاد هرشب پدرشوهرم زنگ میزنه ب شوهرم ک بچه رو بیار پیشمون نبریم ک جنگ جهانی میشه و همه ملت رو خبر دار میکنن حتی یادمه یبار عصر زود از کار اومد شوهرم خونه نبود مادرشوهرم زنگ زد ک پدرشوهرت میگه بچه رو بیار بالا پیشمون منم گفتم باشه تازه بیدارشده غذاشو بدم یکم حوصلش باز بشه میارم درست بعد ۴۰ دیقه رفتم دیدم مثل بچه ها قهر کرده ک چرا دیر اوردی گفتم ببخشید ک ساعت استراحت و غذا خوردن بچم با شماها هماهنگ نیست اخه هرشب نمیشه ک ببرم پیششون الان ۳روزه پریودم شدید خونریزی دارم بازم نمیتونم تو خونم استراحت کنم زنگ میزنن ب شوهرم ک بچه رو بیار منم نمیتونم بچمو تنها بفرستم و خودم تنها خونه بشینم کار چند دیقه هم نیست من نرم دخترمو چند ساعت نگه میدارن

فقط مواظب باش این حساسیت باعث محدود کردن بچت و فشار روش نباشه که فکر کنه زندانی دست توعه و  خود ...

بدجور استرس دارم همش میترسم دخترم خوب تربیت نشه من رو تربیت بچه خیلی حساسم میخام بچه ای تربیت کنم ک ب حرف پدر و مادرش ارزش بده بدترین و ترسناکترین چیز واسم بی احترامی و گوش نکردن دخترم ب حرفای منه ک منو دیونه میکنه اصلا نمیگم ک باید خیلی روش حساسیت نشون بدم و از خونواده پدرش محروم کنم وای میخام همه چیز توی یه چارچوب بمونه و حد و حدودا رعایت بشه