2777
2789
عنوان

عشقتون رو تونستید فراموش کنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3642 بازدید | 107 پست
هیچ وقت نمیتونی با ی عکس بگی خوشبخته من زندگیم جوریه ک هرکییییی میگه خوش ب حالت حتی خواهر شوهرام ام ...

اگر دوست داشتی میتونی دلیل جداییت روبگی

👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉
هیچ وقت نمیتونی با ی عکس بگی خوشبخته من زندگیم جوریه ک هرکییییی میگه خوش ب حالت حتی خواهر شوهرام ام ...

میفهمم چی میگی اما این خانم فرق میکنه کلا حتی ایرانی هم نیست داستان اونا با ماها خیلی فرق داره

😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هيجوري فراموش نميشع😭با اينكه ولم كرده رفته با اينكه عشقمو له كرده با اينك اصن دلش برام تنگ نشده هر ...

عزیزدلم😭😭😭😭اینکه میرن با یکی دیگه خیلی بده 😢قلب آدم مچاله میشه 😢😢😢

هيجوري فراموش نميشع😭با اينكه ولم كرده رفته با اينكه عشقمو له كرده با اينك اصن دلش برام تنگ نشده هر ...

منم گاهی به امضات فکر میکنم 

کجا باید رفت ؟؟؟ گاهی میگم کاش رو کره زمین یه نقطه بود که میرفتم اونجا و سرم از فکر اون خالی میشد یه جوری که انگار از اول وجود نداشت !!!

منم این تجربه رو داشتم  قبل از ازدواجم عاشق یه نفر بودم و ۴ سال با هم در ارتباط بودیم بنا به ...

هرچی گفتی من بودم منهای اخریش. .. اون اومد و من نخواستم و نمیخوام و نخواهم خواست رفتنش نخواستنش نموندنش ازیادم نمیره . با اینکه اصلاکینه ای نیستم

حتما وقتی اومد روزایی رو یادت اومد که دلتنگش بودی و اون نبود  همین باعث شد که پسش بزنی

دقیقا منم این کارو کردم.انقدر اون منو پس زده بود وقتی که اون اومد من از حرصم پسش زدم.ولی اشتباه کردم.هرچند الان زندگیم خوبه و شوهرم رو دوست دارم و دوریشو نمیتونم تحمل کنم.ولی بازم بعضی وقتا حسرت اون روز رو میخورم

عزیزدلم😭😭😭😭اینکه میرن با یکی دیگه خیلی بده 😢قلب آدم مچاله میشه 😢😢😢

نمييدونم رفته با كسي يا ن ولي كابوس ميبينم ب خدا شبا تا صبح نميخوام تا خواب نيينمش با كسي

بيرون رفتي چشمم فقط ب ماشيناس ببينمش 

اينقدر حواسم پرته امروز پام موند زير چرخاي ماشين يكي 

چون ي ماشين شبي ماشينشو ديدم اصن از دنيا قافل شدم وسط خيابون

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

وقتی به بلا هایی که سرم اورد فکر می کنم 

وقتی ولم کرد 

حتی از کارهایی که کرده بود پشیمون نبود

فراموش که نمیشه بخاطر سادگی خودم

ولی کمرنگ کمرنگ میشه

اگه از گذشته یادی کنم بخاطر دلتنگی نیست بخاطر حماقت و سادگی خودم غصه می خورم

میدونم گناهه اما هنووووز تو فکرشم وقتی یادم میفته که چجوری با لجبازی پسش زدم حالم از خودم بد میشه

هر چی خودم و آزار دادم نمیتونم فراموشش کنم خیلی سخته😢

اونم به اصرار خانوادش با دخترخالش ازدواج کرد که الان همچین حال و روز خوشی نداره 

نه فراموش نکردم چون همسرمه 🤣🤣ولی به دور از شوخی  یکی رو دوست داشتم در دوران جهالت پسر دوست بابام الان زن داره هنوزم رابطه خانوادگی داریم حتی خواستگاریم اومد ولی نشد البته اون زمان شوهرمم بود ولی به عنوان پسر عمه 😂😂

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜