2777
2789
عنوان

عشقتون رو تونستید فراموش کنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3642 بازدید | 107 پست
منم گاهی به امضات فکر میکنم  کجا باید رفت ؟؟؟ گاهی میگم کاش رو کره زمین یه نقطه بود که میرفتم ...

واي اره كاش ي جا بود بري از ته دل جيغ بزني و بعد عشقتو بالا بياري و تموم شه بره يا مثلا فراموشي بگيره كامل

دوست نداشتم هيچوقت ب اينجا برسم برا همون هنوز باورم نميشه با اينك٥هفتس  و يك روز روز ١٠ساعت ندارمش😭

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه پسر ها برگشت رو تجربه میکنن. یه روزی برمیگردن که خیلی دیره. 

من هم دوست پسرم خواست برگرده وقتی از دوستای مشترکمون شنید ازدواج کردم فهمید که خیلی دیره. 

ولی اگه همون موقع به خودم میگفت که بیا بر گردیم همه چیز رو میزاشتم و میرفتم با اون. 

رویای شما تاریخ انقضا ندارد. نفس عمیق بکشید و دوباره شروع کنید
عشق من یکطرفه بود....سخت و نشدنی ۱ سال شد تا حسمو نابود کنم الانم یادش میافتم میگم حیف اون احساسم که ...

یه طرفه خیلی بده آدم نابودمیشه

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🌱 

هیچ وقت نمیتونی با ی عکس بگی خوشبخته من زندگیم جوریه ک هرکییییی میگه خوش ب حالت حتی خواهر شوهرام ام ...

دقیقا دوستی داشتم که همسرش دندان پزشک بود اما دوستم هیچ حس خاصی بهش نداشت...حتی دوستاشم از سر حسودی باهاش کات کرده بودن

یه روزی میاد که حال همممون خوب باشه...

یه زمانی فکر میکردم عاشقشم ولی حالا خدارو شکر میکنم ک فراموشش کردم ... سخت بود حدود ۲ سال طول کشید ک ۹۵% از ذهنم رفته الهی شکر ... اون ۵ درصدم دیگه دست من نیست در حدی ک یه روز آشنا بود یادم مونده ..‌ 

یه تار موی گندیده شوهرمو به اوم مرتیکه بی شرف بی ناموس ک فقط ادعای شرف داشت نمیدم

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
واي اره كاش ي جا بود بري از ته دل جيغ بزني و بعد عشقتو بالا بياري و تموم شه بره يا مثلا فراموشي بگير ...

الهییییی😭😭😭😭 میفهمتت بخدا 

خیلی سخته دلتنگ کسی باشی که حتی نمیتونی بهش بگی دلتنگشی 😭 

وااااقعا کاش آدمایی که قسمت هم نیستن سر راه هم قرار نگیرن هیچوقت 

امشب باز یادم افتاد😭😭😭😭 خیلی بده که حتی شوهرمم از اطرافیان شنید و الان یه وقتا میگه میدونم تو م ...

ای خاک بر اطرافیان😐

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
همه پسر ها برگشت رو تجربه میکنن. یه روزی برمیگردن که خیلی دیره.  من هم دوست پسرم خواست برگرده ...

واقعا ؟چه سخت

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
الهییییی😭😭😭😭 میفهمتت بخدا  خیلی سخته دلتنگ کسی باشی که حتی نمیتونی بهش بگی دلتنگشی 😭  ...

واي اره كاااشكي😔

چرا اومدن تو زندگيمون وقتي سر نوشتمون نبودن

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!