2777
2789
عنوان

عشقتون رو تونستید فراموش کنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3642 بازدید | 107 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق فقط خدا

از نظر من چیزی که بده بستون داشته باشه عشق نیست

ی معامله محبت آمیزه 

اونم در بهترین نوعش

البته امروزه اینطوره

براتون مهم نبودیم، شما هم واسه کائنات مهم نیستین! 
نه الان یکی دیگه کنارمه ولی اون حروم زادرم دیگه بهش فکر نمیکنم فقط عکس زنشو میبینم چه نکبته و خوشبخت ...

هیچ وقت نمیتونی با ی عکس بگی خوشبخته

من زندگیم جوریه ک هرکییییی میگه خوش ب حالت حتی خواهر شوهرام اماااا دارم جدا میشم

اونایی ک هی بهم تیکه میندازن و حسودیمو میکنن (شبا نمیتونن بخوابن از حسودی من و زندگیمو باز زهرمارتر میکنن از حسودیشون) امیدوارم ی زندگی عین من نصیبشون بشه 

درسته زندگی من ب خاطر حرف های اونا نیست ک داره نابود میشه و همش تقصیر شوهرمه ولی خب اوناهم ب زخمم خیلی نمک پاشیدن

من شوهرم خیلی خوشگل و خوشتیپ خودش انتخابم کرده مهندسه اپارتمان داره ماشین داره

ولی دارم جدا میشم خیلی ام پشیمونم ک چرا این س سالو تحمل کردم وقتی میدیدم اینده ای ندارم باهاش 

اوفففففف از وقتی باهاش عقد کردم بیرون زندگیم دیگرونو سوزونده 

درون زندگیم خودمو سوزونده

الان قشنگ میفهمم اصلا نمیشه با دیدن شادی های دیگرون ب خوشبختی ش پی برد

باردار نیستم،تیکر کاهش وزنمهتاریخ شروع. 97/8/1  دعا کنین اینبار بتونم.شروع--->76.5---->75.2---->

منم این تجربه رو داشتم 

قبل از ازدواجم عاشق یه نفر بودم و ۴ سال با هم در ارتباط بودیم

بنا به دلایلی منو ترک کرد 

۳ سال بعد از اون با شوهرم آشنا شدم و دوست بودیم و مدتی بعد ازدواج کردیم

چون او آقا که من رو رها کرده بود رو خیلی دوست داشتم و کور کورانه عاشقش بودم رو فراموش نکرده بودم میتونم رک بگم من الان با عشق ازدواج نکردم با عقلم ازدواج کردم و هنوز هم اون پسر رو دوست دارم ولی زندگیم و بیشتر. 

همه کسایی که منو میشناسن میدونن که همیشه میگفتم من اگر روزی ۲ تا بچه هم داشته باشم و اون برگرده رندگیم و رها میکنم و میرم باهاش. 

الان یه کم از سرم افتاده این جمله اما خوب هنوز فراموش نکردم. 

رویای شما تاریخ انقضا ندارد. نفس عمیق بکشید و دوباره شروع کنید

هيجوري فراموش نميشع😭با اينكه ولم كرده رفته با اينكه عشقمو له كرده با اينك اصن دلش برام تنگ نشده

هر شب خوابشو ميبينم كابوس ميبينم با يكي ديگه ميبينمش دارم داغون ميشم عشقش پاك نميشه😭

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

اونقدر پشت صحنه اشک ریختم و جلوی دیگرون خندیدم ک نگوووووووو  

دوران نامزدی فقط قلبم درد میکرد 

باردار نیستم،تیکر کاهش وزنمهتاریخ شروع. 97/8/1  دعا کنین اینبار بتونم.شروع--->76.5---->75.2---->