2777
2789

من پلیکیستیک دارم به تجویز دکتر گلوکوفاژ و دوفاستون مصرف میکنم .قصد بارداری هم دارم. 

طول سیکلام اصلا ثابت نیست به خاطر همین روزای تخمک گذاریم متغیره. میخواستم ببینم اگه مثلا این ماه تخمک گذاریم ۱۷ ام باشه ولی من دوفاستونو از ۱۵ ام بخورم ، مانع تخمک گذاریم میشه؟

کسی شرایط اینجوری داشته و باردار شده باشه؟ یا اطلاعی داشته باشه؟

ممنون میشم راهنماییم کنین

عزیزم دوفاستون باعث ضخامت اندومتر،تنظیم پریود،کمک به لانه گرینی هستش 

نگران نباش مصرف کن 

منم دارم مصرف میکنم 

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

دوفاستون برا منظم شدن پریوده 

میدونی برا پلی کیستیک فقط وفقط ورزش و پیادروی کن خیلی راحت میتونی کنترلش کنی یا از بین ببریش

داستان رو از اول تعریف کنید نه از اون جایی که تحملم تموم شد و مثل خودتون شدم🤞🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دوفاستون باعث ضخامت اندومتر،تنظیم پریود،کمک به لانه گرینی هستش  نگران نباش مصرف کن  ...

چه خوب

پس اگه تخمک گذاریم بعد مصرف دوفاستون باشه مانعش نمیشه؟

شما از روز چندم مصرف میکنین؟

دوفاستون برا منظم شدن پریوده  میدونی برا پلی کیستیک فقط وفقط ورزش و پیادروی کن خیلی راحت میتون ...

ورزش تا یه حدی میکنم ولی نه منظم

الانم که تو اقدامم فقط تا وسطای سیکل ورزش میکنم 

واقعا اگه منظم ورزش کنم از بین میره؟ از بچگی پلیکیستیک داشتم واقعا آزار دهندس. قرص نخورم سال به سال پریود نمیشم

بله من با متفورمین و دوفاستون آبان۹۶ باردار شدم البته آذر سقط شد😔

آخیی عزیزم خیلی ناراحت شدم . الهی خدا بهت یه بچه ی سالم بده 

شما از روز چندم دوفاستون مصرف میکردین؟ میدونستین تخمک گذاریتون چندمه؟

ورزش تا یه حدی میکنم ولی نه منظم الانم که تو اقدامم فقط تا وسطای سیکل ورزش میکنم  واقعا اگه م ...

من سه ماه پیش با سونو واژینال مشخص شد پلی کیستیکم دوماه مرتب ورزش کردم و پیاده روی کردم این ماه باز رفتم سونو چن تا فولی بالغ داشتم و اثری از پلی کیستیک هم نبود

ورزش تا یه حدی میکنم ولی نه منظم الانم که تو اقدامم فقط تا وسطای سیکل ورزش میکنم  واقعا اگه م ...

البته من پلی کیستیک خیلییییی خفیف داشتم پریودامم همیشه منظم بود گمونم اینم بی تاثیر نبود توش

آخیی عزیزم خیلی ناراحت شدم . الهی خدا بهت یه بچه ی سالم بده  شما از روز چندم دوفاستون مصرف میک ...

ممنون عزیزم

آبان که مصرف کردم۷تا داد از روز۲۲ سیکل تا۲۸سیکل

الان تو اقدامم۱۵تا داده از روز۱۴سیکل بخورم

پریودم نامنظمه نمیدونم کی تخمک گذاریمه ولی خودم حدس میزنم روز۱۴باشه

خدایا خسته ام😢
معمولا دوفاستونو روز ۱۷اینا میخورن ک تقریبا تخمک گذاری رد شده

من ماههای قبلی روز ۱۵ ام میخوردم. به نظرت اشکال نداره این دفعه ۱۷ ام بخورم؟

شماهم با دوفاستون باردار شدین؟

چه خوب پس اگه تخمک گذاریم بعد مصرف دوفاستون باشه مانعش نمیشه؟ شما از روز چندم مصرف میکنین؟

نه عزیزم مانع نمیشه 

حتی کمک ب لانه گزینی هم میکنه 

من از روز 16 قاعدگی تا دوهفته 

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
ممنون عزیزم آبان که مصرف کردم۷تا داد از روز۲۲ سیکل تا۲۸سیکل الان تو اقدامم۱۵تا داده از روز۱۴سیکل ب ...

یه شب درمیون حتما اقدام کن عزیزم