2777
2789
عنوان

اصفهانی ها،کاموا تریکو

76 بازدید | 16 پست

سلام گل خانومای اصفهانی

کاموا تریکو از کجا میتونم بخرم؟ حدود قیمت هم میدونین بهم بگین؟

خداجونم ممنونم که فرشته کوچولوتو گذاشتی توی دلم.....امیدوارم خدا فرزندی سالم صالح یار امام زمان، خوش قدم، خوش روزی، عاقبت بخیر بهم بده

سلام عزیزم

من موضوعتو گذاشته بودم تو علاقه مندیام چون میخواستم ببینم بچه ها چی میگن...متاسفانه کسی نیومد

من سه چهارسال پیش از سبزه میدون خریدم...پاساژ جعفری داره و اون پاساژایی که زیرزمینن طرف وروریه مقبره علامه مجلسی

طرف خیابون هاتف خیابون یخچال مشیر هم عمده فروشی لوازم خرازی داره چندبار از اونجا نمدخریدم دیدم انواع متنوع کاموا داره

وقتی مادر یه بچه باشی فقط مادری....ولی وقتی مادر دوتابچه باشی هم مادری، هم داور😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من موضوعتو گذاشته بودم تو علاقه مندیام چون میخواستم ببینم بچه ها چی میگن...متاسفانه کسی ...

ممنونم گلم.

آره من هی میام ببینم کسی جواب داده یا نه!  

ممنون که جواب دادی.طرح هم من تو ی گروه تل عضوم از اونجا میبینم.

راستی خدا گل دخترتو حفظ کنه

خداجونم ممنونم که فرشته کوچولوتو گذاشتی توی دلم.....امیدوارم خدا فرزندی سالم صالح یار امام زمان، خوش قدم، خوش روزی، عاقبت بخیر بهم بده
راستی من یه دختر کوچولو دارن اگه طرح بافتنی سه تاشیش ماه داری لطفا برام بفرست

اینم طرح بافتنی البته تنگه منظورت از این نوع بود نه تریکو