2777
2789
عنوان

گفت بمیرمم مادرم

516 بازدید | 42 پست

ما عقدیم چند تا برادر شوهر دارم ک همه فرارین از مادرشون بجز شوهرم هیچکدوم زیاد دوسش نداره مادرشوهرم ساده اس خسیسه دهن بینه و حرفاش خیلی برنده اس ما از اول قرار بود جدا زندگی کنیم حاللا شوهرم میگه بمیرمم مادرمو نمیزارم تنهازندگی کنه باید با خودمون زندگی کنه من راستش دلم نمیخواد آخه دختر خالشم زن داداششه ولی اونم مامانشو نمیخواد زورم میگیره تازه بهش گفتم اگه من نخوام چی گفت اگه بمیرمم نمیزارم تنها باشه دلمم نمیاد بزارم تنخا باشه میترسم فردا تو زندگیمون مشکل بشه 

من خیلی دوس دارم خونمون بدیم مستاجر بریم خونه مادرشوهرم ، راحت میرم سرکار 

امیدوارم چون ترو دارم                             اگر روزی دختری داشتم به او می گفتم عاشق مردی نباش که مذهبی است؛ مردی که از ترس خدا تو را با اکراه میخواهد. زیرا روزی توبه می کند و سنگت می زند.عاشق مردی نباش که بی قید است؛ مردی که هیچ را مقدس نمی داند. زیرا روزی همه چیز را انکار می کند؛ تو را، عشق را، حتی خودش را. و رهایت می کند...اگر دختری داشتم به او می گفتم همیشه مرد های معمولی عشق های بهتری میسازند...مردهایی مثل پدرت💜💑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الان سفت و محکم بگو یا من یا مادرت 

بگو میخاستی ننت ور دلت باشه چرا زن گرفتی،

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

خونه دو طبقه بسازید یکی طبقه بالا یکی پایین اینجوری حرمت ها حفظ میشه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

مردی که خونوادش واسش مهم باشن همسرشم براش مهمه خوشحال باش که همسرت به مادرش اهمیت میده ولی برای مشکلت باید با همسرت هرروز صحبت کنی تا راضی بشه

تا پایان تاریخ استیکرم باردار میشم اگه خدا بخواد 😍😍
مردی که خونوادش واسش مهم باشن همسرشم براش مهمه خوشحال باش که همسرت به مادرش اهمیت میده ولی برای مشکل ...

اخه خیلیا خانوادشون مهم زنشونو ادم حساب نمیارن دیدم که میگم

دوست عزیز لطفا لایک نکن ممنون

بهش بگو از اول قرارمون اين نبود . بگو از ترس مشكل مادرتو نيار پيشمون چون اين خودش اغاز اختلافه. بگو من مادرتو دوست دارم بذار اين علاقه باقي بمونه . بگو كم پيش مياد عروس با مادرشوهرش بتونه با علاقه زير يك سقف زندگي كنه چون جفتشون عاشق يه مرد هستن! همه چي با صحبت درست ميشه

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
اخه خیلیا خانوادشون مهم زنشونو ادم حساب نمیارن دیدم که میگم

افراطیش خوب نیست ولی کسی که که بزرگش کرده رو بی احترامی کنه راحت به زنش که همخونش نیست بی احترامی میکنه

تا پایان تاریخ استیکرم باردار میشم اگه خدا بخواد 😍😍

خب اینکه همسرتون قدر مادرشون و میدونن و میخان زحماتشون و جبران کنن جای تقدیره اما این وسط رضایت شما هم باید در نظر گرفته بشه ...ایشون میرن سر کار این شمایید ک صبح تا شب مسولیت نگهداری مادرشوهرتون با شماست...ب نظرم ب همسرتون پیشنهاد کنید مادرشون دوره ای ب صورت مهمون خونه شما و بقیه پسراش بمونه ک عم تنها نمونه هم مسولیتش پای ی نفر نباشه...نگهداری و زندگی از سالمند سختههههه حتی اگه پدر مادر خودت باشه من خودم از وقتی ازدواج کردم ی سفر درست حسابی نرفتم چون مادر و پدرم مسن هستن پدرم سه سال قبل فوت شدن و وضعیت مادرم بدتر شد

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد