2777
2789
عنوان

گفت بمیرمم مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 42 پست

استارتر از الان وقتی داره اینجوری حرف میزنه میگه باید مادرم با پا زندگی کنه نمیزارم تنها باشه یعنی از همین اول داره بهت میگه حرف حرفه منه 😒 روی حرفت وایسا نزار از الان هر چی اون گفت تو بگی چشم ،  بگو تو که قرار بود تا اخر عمرت با مامانت باشی و تنهاش نزاری برای چی با من ازدواج کردی  . چرا باید تو کوتاه بیای😏😏

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

من تو یه ساختمونم با مادرشوهرم

تو دو تا واحد جدا

تجربه ی ۷ سالم داره بهم میگه

اگه از اول نمیومدم اینجا خیلی از جپحرمتا شکسته نمیشد

خیلی از دعواها پیش نمیومد

و خیلی از مشکلاتم کمتر بود

هر چند الان دیگه تقریبا اخلاقای هم دستمون اومده و باهم میسازیم

ولی ولی ولی

بازم هست زمانایی که بخودم فحش میدم بابت اینجا زندگی کردن

و اینکه هیچ وقت یادم نمیره سر یه دعوا از خونه انداختم بیرون😢

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مردا اصلا درک ندارن؟ بهش بگو شاید من نصف شب با تو رابطه داشتم بعدش خواستم‌برم‌حموم، شاید من بخوام‌تو خونم با لباس زیر بگردم، شاید ما بخوایم اونقد دعوا کنیم که پاره بشیم، شاید بخوام نصف شب برای خودم یه همبر سرخ کنم بخورم، شاید بخوام فلان کانالو ببینم، باید مدام‌شست پای مادر شما تو چشمم باشه؟ میخواسم با مادرت زندگی کنم‌خونه بابام مینشستم با مامان خودم زندگی میکردم راحت ترم بودم، من دوس دارم تو خونم جهیزیمو بچینم ازش استفاده کنم نه وسایل کهنه مادر تورو، یا توقع داری خونه مامانتو با پول بابام وسیله نو بچینم؟😕

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
مردی که خونوادش واسش مهم باشن همسرشم براش مهمه خوشحال باش که همسرت به مادرش اهمیت میده ولی برای مشکل ...

اعصابم خورده الانم‌زده ب بیخیالی ک برات فلانو میخرم بهمانو میخرم انگار ن انگار چی کرده

پولش کمه

واقعا همخونه شدن خیلی سختههه عزیزم اگ تحملت زیاده و پوستت کلفته قبول کن...من یکسال با مادرشوهرم زندگی  کردم  انگار تو قفس بودم وقتی شوهر نبود میخواستم برم جایی باید حتما بهش اطلاع میدادم نمیتونستم با دوستام برم خرید اصلت یه وعضی

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
خب اینکه همسرتون قدر مادرشون و میدونن و میخان زحماتشون و جبران کنن جای تقدیره اما این وسط رضایت شما ...

میگه همه برادرا از خداشونه مادرم بره پیششون میگم فک نکنم انقد مطمئن نباش گریه میکنه میگه مادرم خیلی زحمت مارو کشید نمیزارم حس کنخ خونخ نداره

غيرقابل تحمله و تو زندگيت اختلاف ميافته 

هرگز قبول نكن

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
میگه همه برادرا از خداشونه مادرم بره پیششون میگم فک نکنم انقد مطمئن نباش گریه میکنه میگه مادرم خیلی ...

بگو مگه مادر من از تو جوب در آوردتم؟ همه مادرا زحمت بچه هاشونو میکشن، ۲۰ سال مادرت زحمتتو کشیده پنجاه سال بقیش با منی پس من تو اولویتم

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

ما حياطمون يكي بود فقط 

من ميرفتم بيرون زنگ ميزد درجا ب شوهرم ك رفت بيرون ماشينم برد😑

اخر شوهرم گفت ب تو چه اين كجا ميره چي ميپوشه چي ميبره 

اين با تو چيكار داره زنگ ميزني امار ميدي فكر ميكني عزيز ميشي؟من در جريان رفت و امد زنم هستم ديگه حق نداري دخالت كني😒

اگه ي درصد شوهرم دهن بين بود ك روزگارم تباه بود😂

الانم رفتم از اون خراب شده

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
بگو مگه مادر من از تو جوب در آوردتم؟ همه مادرا زحمت بچه هاشونو میکشن، ۲۰ سال مادرت زحمتتو کشیده پنجا ...

هی خواهر وقتی با زبون بی زبونی میگه یا مرگ یا مادرم یعنی تو هیچ