2777
2789
عنوان

بیاین همگی اینکارو انجام بدیم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 73 پست
وای خوشبحالت روزی ۲۰ تومن عالیه انشالله روز به روز برکتش بیشتر شه😍

اخه شوهرم مغازه داره روزانه پول میاره قبلا روزی پنجاه میزاشتم کنار الان اوضاع مالی خراب تره روزی بیست تومن میندازم تو قلک 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش به حال شوهرت.. من میخام فقط براخودم باشه...به شوشوچیزی ندم.. توکمک حال شوهرتی

خب گلم ما چیزی از هم جدا نداریم شوهرم مغازه دار هرشب که میاد خونه هرچی پول داره میاره خونه میده بهم واسه همین میدونم چقد پول داره و بهش کمک میکنم عزیزم زن وشوهر که جیبشون نباید جدا باشه شما هم از امروز یه قلک بگیر هر روز یه مبلغی بنداز توش حتی شده هزار تومن وقتی باز میکنی قلکه رو خیلی حال میده احساس پیروزی میکنی 😂😂😂

دیگه با این گرونی پولی نمیشه جمع کرد ای خدا

من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️
خب گلم ما چیزی از هم جدا نداریم شوهرم مغازه دار هرشب که میاد خونه هرچی پول داره میاره خونه میده بهم ...

میدونم پاره کردن قلک خیلی مزه میده...

ولی شوهرمن خیلی کاربلده..همه چیزش روحساب کتابه وزیادی میدونه ..توپست قبلی گفتم چنتاسکه جم کردم نمیذاره بفروشم طلا بخرم بااینکه ماله خودمه همش