2777
2789
عنوان

خدا نيست يا من و دوس نداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 87 پست
اشتباه میکنی ... در تمام داده ها رازی هست و در تمام نداده هاش حکمت ... من همین ماه iui کردم ولی من ...

خيييلييي خسته ام خيييليييي... ديگه نميخوام ذهنم و درگير اينكه حكمتي بوده وووو كنم اخه از اول ك ميدونه چ خبره چرااا تغيير نميده از همون اول؟؟؟

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
خيلي وقتا كردم خيلي وقتام نه امااا اون خداست مگه عقده ش كرگزاري من و داره؟ پس فرقش  با ي رئيس ...

ببین کاملا درکت میکنم منم موقعیت مشابهی تو زندگیم داشتم ولی گذشت فقط صبور باش و ناشکری نکن خدا برات جبران میکنه . صبر کن

تیکر یه آزمونه ... :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا عاشق بنده هاشه.  این ماییم که فقط خدارو  واسه خاسته هامون میخاییم که اگه یکیش نشد کفر ...

يكيشششش نشد؟؟؟؟ دلم خووونه

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
خيييلييي خسته ام خيييليييي... ديگه نميخوام ذهنم و درگير اينكه حكمتي بوده وووو كنم اخه از اول ك ميدون ...

چون ما زنده به آنیم که آسوده نباشیم

موجی که آسودگی تو عدم توست

این حس که خدا دوستمون داره حداقل یک بار به همه دست داده،که البته من به شخصه بعدش خیلی خجالت زده شدم ...

ديگه لههه شدم وااقعا فكر ميكردم با فرستادن نامزدم خدا خواسته سختيايي ك كشيدم و جبران كنه

اوه !! تناسخ ؟

تناسخ نه

تناسخ میگه زندگی بعدی حاصل اعمال زندگی قبلیه

ولی من اینو قبول ندارم

ما هممون اولش خاک بودیم

باکتری بودیم

ماهی بودیم

خزنده بودیم 

حشره بودیم

بعد آدم شدیم

بعد کم کم متکامل میشیم

تو زندگی بعدیمون از اینی که الان هستیم بهتر و خوشبخت تریم

اونقد زندگی میکنیم تا کامل شیم

اون وقت میریم جهان بعدی و از شر جهان مادی راحت میشیم

یه سوال دوستان : آیا به نظرتون در این دنیا عدالت وجود داره ؟ شما عدالت رو در تقسیم رزق و روزی &n ...

ب هييييييچ عنوااااااااااااااان

ديگه لههه شدم وااقعا فكر ميكردم با فرستادن نامزدم خدا خواسته سختيايي ك كشيدم و جبران كنه

خودتو گره نزن به یه آدم تو زندگی

تو به تنهایی از پس همه چی بر میای

چه اون باشه چه نباشه

تناسخ نه تناسخ میگه زندگی بعدی حاصل اعمال زندگی قبلیه ولی من اینو قبول ندارم ما هممون اولش خاک بو ...

خب شما این تفکرتون رو از کجا آوردین

منظورم لطفا آیین رو معرفی کنید , یا مثلا کتابی که خوندین و به این تفکر رسیدین.

خب کی جلوتون رو گرفته ؟ خانوادت ؟ 

نامزدم رفت نفهميدم كي و چجوري سونامي اومد تو زندگيم قرار بود روي زخمايي ك از خودش خوردم تسكين بشه اما ررررفت خداااا كجااااست كجاااا بود؟؟؟؟

خيييلييي خسته ام خيييليييي... ديگه نميخوام ذهنم و درگير اينكه حكمتي بوده وووو كنم اخه از اول ك ميدون ...

صبرو تحمل تورو میسنجه ...

اگه صبرت زیادبود یه چیز خیلی خوب بهت میده و اگه نه ... یه چیز معمولی ...

ناامید نشو ...

یا سامِـــع اِلاصْـــوات یا مُجیب اِلدَعَـوات یا مُنـجحَ الطَلِبات یَاقاضـــيْ اِلحَاجَـات

میشود از امشب قانون تازه ای در زندگی بنا بگذاریم همواره بکوشیم قدری بیشتر از نیازمهربان باشیم.