2777
2789
عنوان

خانوما درامدتون چنده در ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی حیوانات رو چیکار میکنن کسی برات میاره؟تو چکارش میکنی کدوم شهر هستی؟

بله طرف میاد میگه مثلا این حیوون دستت باشه وقتی تولید مثل کرد حالا نتیجش رو میفروشم و قیمتش رو میده برا خودم ولی خودم همش بهش غذا اینا میدم و اون چیز های که به من داده رو بهش پس میدم پس و اگر خدای نکرده اتفاقی برای حیوونش بیفته منو مقصر میدونه

الهییی بَمیرم براتتتت

خدانکنه .

خیلی جاها که هیچ امیدی جز خدا نداشتم و باهاش درد و دل کردم جوابمو داده قشنگ وجودشو احساس میکنم حس میکنم عشقمون دو طرفس عشق من و خدا .

همین دیشب داشتم میگفتم خدایا کفش چکمه ای ندارم باید برم دانشگاه بارون میاد تو کفشم آب میره دو دیقه نشد مامانم اومد خونه دیدم کفش چکمه ای دستشه دختر داییم خرید نپوشید برا پاش کوچیک شد داد بمن بعد پوشیدم دیدم اندازمه.

یا مثلا شده یچیز هوس کنم بعد همون موقع یا فرداش نذری بیارن .

در کل خدا قربونش برم خیلی حواسش به بنده هاش هست فقط کافیه تنها امیدمون به خدا باشه