2777
2789
عنوان

خدا نيست يا من و دوس نداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 87 پست

یه سوال دوستان :

آیا به نظرتون در این دنیا عدالت وجود داره ؟ شما عدالت رو در تقسیم رزق و روزی  , درد و مرض .. خوشی و ناخوشی و خیلی چیزهای دیگه می بینید؟

کلا عدالت در دنیا بر قراره یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حرفو نزن چند وقت دیگه اوضاع تغییر میکنه پشیمون میشی منم یه زمانی میگفتم ولی یهو زندگی چرخید ش ...

من اگه نامزدم برنگرده دييييگه ب هيييچ عنوان هيچ چيزو قبول ندارم بايد برگرده و اگه خدايي وجود داره خودش خوشبختم كنه 

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
اگر با من نبودش هیچ میلی چرا ظرف مرا بشکست لیلی ؟؟؟

هميشششه بااين حرفا خودم و گول زدم ولي وقتي ميبينم جواب صداقت و ي رنگي و بي سياستيم هميشششه ي دل شكسته بوده ك از ادماي دورنگ شكست خورده حالم از همهچي بهم ميخوره

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
من اگه نامزدم برنگرده دييييگه ب هيييچ عنوان هيچ چيزو قبول ندارم بايد برگرده و اگه خدايي وجود داره خو ...

ایشالا اگه آدم مناسب زندگیته برگرده

ولی اگه برنگشت یه روز یکی میاد تو زندگیت که خدا رو شکر میکنی بخاطر همه ی اونایی که رفتن

تیکر یه آزمونه ... :)
فک کنم  اونم همین نظرو نسبت به ما داره. شاید ما دوسش نداریم و نمیبینمش    وگرنه خدا ه ...

ما بنده ايم و هزار اشتباه هيييچكدوم ب ميل خودمون پا توي اين دنياي كثيف نذاشتيم اونه ك بايد هوامون و داشته باشه

هميشششه بااين حرفا خودم و گول زدم ولي وقتي ميبينم جواب صداقت و ي رنگي و بي سياستيم هميشششه ي دل شكست ...

والا منظور من از این گفته فراتر از شکست عشقی و از این دست صحبت ها بود.  

یه سوال دوستان : آیا به نظرتون در این دنیا عدالت وجود داره ؟ شما عدالت رو در تقسیم رزق و روزی &n ...

صرفا در این دنیا خیر

ولی در تمام جهان هایی که زندگی کردیم و زندگی خواهیم کرد و در کل زندگی هامون با هم بله

این سوال منم هست خیلی دارم سختی میکشم خیلی

پس خدايي ك ميگن ارحم الراحمينه كجاست؟ ضجه هاي من دل سنگ و ب رحم مياره اگه خدايي وجود داشت خودش ميومد و اشكام و پاك ميكرد اماااا ... ب دررررك منم ميشم ي كافر ك حداقل از هيچ چيزي انتظار نداره

ما بنده ايم و هزار اشتباه هيييچكدوم ب ميل خودمون پا توي اين دنياي كثيف نذاشتيم اونه ك بايد هوامون و ...

هوامونو  داره ما نمیبینیم. بار ها شده. چیزی که میخاستم نشده  حتی روزها براش گریه کردم. ولی بعد. حکمتشو دیدم .شاید بهترینو برات میخاد. صبور باش

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
صرفا در این دنیا خیر ولی در تمام جهان هایی که زندگی کردیم و زندگی خواهیم کرد و در کل زندگی هامون با ...

بله متوجه شدم.

همون جملات کلیشه ای که توی کتابا گفته میشه.

به هر حال اونی که به دنیا میاد و چشم نداره , بگه حالا دنیای بعد باهام تسویه میشه , عجیبه ...

باید جای تک تکشون باشیم تا بعد ببینیم می تونیم اینو بگیم یا نه

الله و اعلم 

چیشده مگه

٣١سال هررررچي ك خواست سرم أورد هميشششه وقتي ديد أز ي چيزي خيلي لذت ميبرم و دوسش دارم ازم گرفت اگه خدا بود از اولش ميدونست ك اشتباهه چرااااا بهم ميده و بعد ميگيره اگه وجودم داشته باشه ازش متنفررررم

بله متوجه شدم. همون جملات کلیشه ای که توی کتابا گفته میشه. به هر حال اونی که به دنیا میاد و چشم ند ...

من اعتقاد خاص خودمو دارم

به اعتقاد من ما هممون یه بار به عنوان یه فرد نابینا زندگی کردیم

ی نفر حرف قشنگی میزد ..میگفت تو خوشیا و خنده ها مگه میگیم خدایا شکرت خدایا مرسی ک اینو بهم دادی ..هی ...

خيلي وقتا كردم خيلي وقتام نه امااا اون خداست مگه عقده ش

كرگزاري من و داره؟ پس فرقش

با ي رئيس عقده اي ك اگه كارمندش پاچه خواريش و نكنه اخراج ميشه چيه؟