2777
2789
عنوان

خدا نيست يا من و دوس نداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 87 پست
دلم ميخواااد بشنوه باهاش قهر كردم دلم ميخواد اينهمه ك دلم و سوزوندو من و نديد منم دلش و بسوزونم و نب ...

خب این واقعا نیاز به تاپیک نداشت ... همون لحظه که توی فکرتون اومد که خدا بشنوه شنیده.

بعد عزیزم شما میگی خدا نیست ... خب وقتی نیست , چی رو بشنوه ؟ تناقض داره گفتارتون !

دلت میخواد توهین کنید ؟ به کی ؟ به خدایی که نیست ؟؟؟

اگه راحت تری که فکر کنی این جهان خدا نداره , همه چی مادیاته ... خب همین جوری فکر کن ...

اگه فکر میکنی هست ... بازم مشکلی نیست !

در کل هر کاری که آرومتون میکنه انجام بدین ... و البته از عقلانیت به دور نشید.

همین براتون خوبه.

چون مهربونه 😂 ولی مهربونیش طوریه که ما با این عقل ناچیز و محدودمون درک نمیکنیم وسعتشو

🤔🤔خوش ب حالش چ خوش شانسم هست بااينهمه بدبختي همه ازش حمايت ميكنن😑😑 

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین ته دلت میخوای خدا باشه و صداتو‌ بشنوه نمیتونی تصور کنی اصلا نباشه بنابراین قدرشو بدون بگیر بخو ...

چه حوصله ای ری را

بگو رهایم کنید

بگو راه خانه ام را پیدا خواهم کرد !!

* استارتر محترم واقعا الان به نصیحت نیاز نداره ... بذاریم راحت باشه   

🤔🤔خوش ب حالش چ خوش شانسم هست بااينهمه بدبختي همه ازش حمايت ميكنن😑😑

😂😂😂

ای جونم

بگیر بخواب

این تاپیکتو همیشه نگه دار

روزی که زندگیت رو به راه شد یه نگاه بهش بنداز از خدا معذرت بخواه

تیکر یه آزمونه ... :)
تا حالا تو یه تاپیک اینقد پست نذاشته بودم وقتی میبینم یکی غصه میخوره خیلی ناراحت میشم خودمم این رو ...

ااايكاشش خدامونم قدر شما دل رحم بود حداقل😤😤 مررررسسسي از مهربونيت دلم ميخواست ي جا خالي كنم داشتم منفجر ميشدم الهييي كه زندگيت پراز شادي باشه ببخشيد ناراحتت كردم مهربون❤️🙏🙏🙏

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
چه حوصله ای ری را بگو رهایم کنید بگو راه خانه ام را پیدا خواهم کرد !! * استارتر محترم واقعا ...

من نخواستم نصیحتش کنم

چون خودم این روزا رو داشتم میفهمم چی میگه

وقتی تاپیک زده یعنی نیاز داره با یکی حرف بزنه

خواستم کمکش کنم

تیکر یه آزمونه ... :)
من نخواستم نصیحتش کنم چون خودم این روزا رو داشتم میفهمم چی میگه وقتی تاپیک زده یعنی نیاز داره با ی ...

تایپ کج فهمی میاره.... منظورم بد رسونده شد به شما...

حرفم رو نشنیده بگیرید.

هر کاری صلاح می دونید انجام بدین.

خدا خیرتان بدهد.

خب این واقعا نیاز به تاپیک نداشت ... همون لحظه که توی فکرتون اومد که خدا بشنوه شنیده. بعد عزیزم ...

دلم ميخواااد مثل بچه ها جيغ و داد راه بندازم دلم ميخواد ي كم سبك شم البته وقتي اينجا حرف ميزنم خيلي اروم ميشم چون توي دنياي واقعي همه من و ب عنوان ي ادم شادو قوي بيخيال ميشناسن 😔ببخشيد تاپيك. زدم نميدونستم كجا ددااد بزنم واقعا نياز داشتم

من نخواستم نصیحتش کنم چون خودم این روزا رو داشتم میفهمم چی میگه وقتی تاپیک زده یعنی نیاز داره با ی ...

دقيقا نياز داشتم ي كم حرف بزنم🙏🙏 از همتون ممنونم ك حرفاي بي سروته من و تحمل كردين❤️❤️❤️❤️

راحت باشید .... داد بزنید همین جا , اگه حس خوبی میده بهتون.....    

الان خيلي اروم تر شدم واااقعا. وقتي تايپ مبكردم با انگشتام داشتم جيغ ميزدم و واقعا ارومتر شدم😉