سلام خانم ها شب و روزتون خوش.من از اول بارداري انتي بيوتيك استفاده كردم و بخاطر عفونت ادراري كه مرتب ميگيرم بايد تا اخر بارداري مصرف كنم ..كسي تجربه من رو داشته ..ايا روي جنين تأثيري گذاشته؟؟خيلي نگرانم واسه ني ني عزيزم.دلم ميسوزه بخاطر من همش داره دارو مصرف ميكنه..لطفا كسي در اين مورد تجربه داره به اشتراك بزاره..مرسي
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من سفالکسین میخوردم . پرس و جو کردم گفتن ضعیفترین انتی بیوتیک تو دوران بارداریه . منم واسه عفونت میخوردم . گفتن هیچ مشکلی پیش نمیاد واسه جنین .تو اینترنتم نوشته . حالا نمیدونم شما چه دارویی مصرف میکنی
من سفالکسین میخوردم . پرس و جو کردم گفتن ضعیفترین انتی بیوتیک تو دوران بارداریه . منم واسه عفونت میخ ...
من تقريبا هر سري دارو هام رو عوض ميكنن چون باز هم خوب نميشم ..اما دكترم ميگفت واسه جنين مشكلي پيش نمياد اما خودم ي كم نگرانم چون ٧ ماه ميشه دارم استفاده ميكنم
من تقريبا هر سري دارو هام رو عوض ميكنن چون باز هم خوب نميشم ..اما دكترم ميگفت واسه جنين مشكلي پيش نم ...
نمیشه نخورد . به نظرم ادم هر چی دکتر تجویز میکنه بخوره بهتره . من خودم چند هفته پیش بچمو از دست دادم گفتن عفونت ادراری داشتم . ولی هیچ علامتی نداشتم. انشاا...خدا نی نی تو واست حفظ کنه و مشکلی پیش نیاد . ولی مواظب باش