2777
2789
عنوان

مصرف انتي بيوتيك در بارداري

41886 بازدید | 27 پست

سلام خانم ها شب و روزتون خوش.من از اول بارداري انتي بيوتيك استفاده كردم و بخاطر عفونت ادراري كه مرتب ميگيرم بايد تا اخر بارداري مصرف كنم ..كسي تجربه من رو داشته ..ايا روي جنين تأثيري گذاشته؟؟خيلي نگرانم واسه ني ني عزيزم.دلم ميسوزه بخاطر من همش داره دارو مصرف ميكنه..لطفا كسي در اين مورد تجربه داره به اشتراك بزاره..مرسي

خداي خوبم مثل هميشه فقط اميدم به تو هست ..

نه اگر مصرف نمی کردی بهتر بود ولی مجبوری دیگه، یکسری انتی بیوتیکها در بارداری مجازند پس نگران نباش. 

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انتی بیوتیک نخور خیلی مضرره واسه عفونت ادراری قرص لاکوتوفم بخور کاملا خوب میشی پروبیوتیکه عالیه برا ...

نميشه عزيزم قرص خودسر مصرف كرد 

من هر چي دكترم تجويز كنه مجبورم استفاده كنم ..بعد هم من ايران نيستم و به هيچ عنوان بدون نسخه پزشك دارويي داده نميشه

من سفالکسین میخوردم . پرس و جو کردم گفتن ضعیفترین انتی بیوتیک تو دوران بارداریه . منم واسه عفونت میخوردم . گفتن هیچ مشکلی پیش نمیاد واسه جنین .تو اینترنتم نوشته . حالا نمیدونم شما چه دارویی مصرف میکنی 

من سفالکسین میخوردم . پرس و جو کردم گفتن ضعیفترین انتی بیوتیک تو دوران بارداریه . منم واسه عفونت میخ ...

من تقريبا هر سري دارو هام رو عوض ميكنن چون باز هم خوب نميشم ..اما دكترم ميگفت واسه جنين مشكلي پيش نمياد اما خودم ي كم نگرانم چون ٧ ماه ميشه دارم استفاده ميكنم

من تقريبا هر سري دارو هام رو عوض ميكنن چون باز هم خوب نميشم ..اما دكترم ميگفت واسه جنين مشكلي پيش نم ...

نمیشه نخورد . به نظرم ادم هر چی دکتر تجویز میکنه  بخوره بهتره . من خودم چند هفته پیش بچمو از دست دادم گفتن عفونت ادراری داشتم . ولی هیچ علامتی نداشتم. انشاا...خدا نی نی تو واست حفظ کنه و مشکلی پیش نیاد . ولی مواظب باش 

نمیشه نخورد . به نظرم ادم هر چی دکتر تجویز میکنه  بخوره بهتره . من خودم چند هفته پیش بچمو از دس ...

اي واي عزيزم واقعا متاثر شدم ..چند ماه داشتيد؟؟ميدونم عفونت ادراري خطرناك است

۵ ماه . هفته ۲۲ بودم . اره خیلی خطرناکه

خيلي متاسفم عزيزم ..اميدوارم زود زود دوباره مادر بشي..منم خيلي نگرانم الان هفته ٢٩ هستم اما خيلي درد دارم هميشه ..من بعد از ٣ سال باردار شدم ..خدا خودش به هممون كمك كنه

خيلي متاسفم عزيزم ..اميدوارم زود زود دوباره مادر بشي..منم خيلي نگرانم الان هفته ٢٩ هستم اما خيلي درد ...

فدات بشم انشاا... نگران نباش. انشاا... بقیه بارداریت هم به خوبی میگذره و نی نی میاد تو آغوشت . درد برای چی داری ؟ یعنی واسه عفونته؟