2777
2789
عنوان

مصرف انتي بيوتيك در بارداري

| مشاهده متن کامل بحث + 41892 بازدید | 27 پست
فدات بشم انشاا... نگران نباش. انشاا... بقیه بارداریت هم به خوبی میگذره و نی نی میاد تو آغوشت . درد ب ...

نميدونم پوست شكمم درد داره زير شكمم درد دارم ،اره احتمالا واسه عفونت هست ..حتي الان هم كه دارو ميخورم باز عفونت دارم ..امروز ي نفر بهم گفت ممكنه جنين كند ذهن بشه واسه مصرف داروهات..خيلي نگران شدم

خداي خوبم مثل هميشه فقط اميدم به تو هست ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر چی میگه.؟ به حرف بقیه گوش نده . بسپار به خدا . توکلت به خودش باشه 

دكترم ميگه مشكلي پيش نمياد ..توكل به خدا ..خودش داده اميدوارم خودش هم مراقبش باشه😍🙏🏻

خداي خوبم مثل هميشه فقط اميدم به تو هست ..
دكترم ميگه مشكلي پيش نمياد ..توكل به خدا ..خودش داده اميدوارم خودش هم مراقبش باشه😍🙏🏻

راست میگه .انشاا.... خودش حفظش میکنه واست عزیزم . به خودت استرس راه نده . انشااا... ما بقی روزها هم با ارامش بگذره و مشکل عفونتت حل بشه 

سلام عزیزم خوبی..من باردارم و ۳۴ هفتمه.بخاطر دندون درد و گوش درد خیلی انتی خوردم و خوب نشدم و پزشک دوباره تجویز کرده..شما خوردی برای جنین مشکلی پیش نیومد؟اخه امپول وریدی سفازولین هر ۱۲ زدم ولی بازم خوب نشدم..میترسم برای جنین مشکلی پیش بیاد

من یه مامان خردادی ام🤗بعد ۴ سال و کلی دعوا و دکتر باردار شدم❤اینکه بعد ۴سال بی بی چک مثبت میشه واقعا حس زیباییه😊اونقد خوشحال بودم که نفهمیدم روزام چطوری گذشت...۵هفته که سونو رفتم ساک دیده شد بدون جنین...خیلی زود بود ولی دکتر گفت پوچه‌‌😔انگار دنیا رو سرم خراب شد...بازم سونو و بازم کیسه خالی.حالم خیلی بد بود..خیلی استرس کشیدم.خیلی غصه خوردم ولی پوچ بود که بود..یه شب ساعت ده خورده ای بود...من و شوهرم خونه بودیم..دردم گرفت و خونریزی زیاد.تا ۵ صبح درد کشیدم و بچه سقط شد..اره سقط شد..تمام فکرای خوب...روزای خوب..خوشحالی ازمایش و بی بی چک مثبت دود شد رفت هوا..روزای سختی داشتم.بعد ۶ ماه دوباره باردار شدم..قبل از عید ۹۸ فهمیدم باردارم..بازم خوشحالی..بازم فکرای خوب که حالمو روز به روز خوب میکرد..توی این ۶ماهی که باردار شدم خیلی دکتر رفتم و خیلی دارو خوردم..سونوهام خوب بودن و یه بچه سالم تو شکمم بود..یه دختر دوردونه...یه روز با مامان و بابام رفتیم بازار و براش لباس خریدیم..سیسمونیم اماده بود..اسم گل دخترم سلین خانم بود..تقریبا ۵ ماهو تموم کردم و رفتم تو ۶ ماه..یه شب که سالگرد عقدمون بود با شوهرم رفتم بازار ..کلی دور زدیم و خرید کردیم..خونه که رفتیم درد زایمانم بازم ساعت ده شب شروع شد..نمیگم چیشد و چی نشد...ساعت ۲ شب خونریزی کردم و تا فردا ۳ بعداز ظهر دفعش کردم و دخترمو طبیعی بدنیا اوردم...دختر قشنگم سالم و کیسه اب بود..ولی..........................هنوزم سرقبرش نرفتم...میدونم برم دق میکنم...غمش تا ابد تو دلم میمونه.خسته و افسرده و عصبی شدم..تا مرز طلاق رفتم...دیوونه شدم...لباساش ..وسایلاش...اطاقش....من موندم و یه دنیا و یه دنیا و یه دنیا غم..ابان تولد دخترم بود..‌من ماه ابان ۹۸ فهمیدم باردارم...خدا بازم نگاهی بهم کرد..اینم بگم تو نه ماه بارداریم رفتم خونه مامانم و سرکلاژ و استراحت مطلق بودم...پسر نازم ۳ خرداد ۹۹ بدنیا اومد...الانم کنارم خوابیده...خیلی اذیت میکنه..خیلی ازش عصبی و کلافه میشم..ولی خوشحالم که مادر شدم بعد اونهمه سختی...نا امید نباشین..خدا یه روزی...یه جایی..یه دقیقه ای...یه ثانیه ای دلتونو شاد میکنه..فقط خدا❤
اي واي عزيزم واقعا متاثر شدم ..چند ماه داشتيد؟؟ميدونم عفونت ادراري خطرناك است

سلام میدونم خیلی گذشته ...به سلامتی فارغ شدین ...منم آنتی بیوتیک میخورم بچه آتون مشکلی پیش نیومد براش میگن مشکل تنفسی میاره میترسم 

سلام میدونم خیلی گذشته ...به سلامتی فارغ شدین ...منم آنتی بیوتیک میخورم بچه آتون مشکلی پیش نیومد برا ...

سلام و وقت بخیر

مصرف آنتی بیوتیک در بارداری وابسته به نوع آن و هفته بارداری داره

برای مثال مصرف آنتی بیوتیک نیتروفورانتوئین قبل از هفته ۳۶ با نظر پزشک معالج اماکن پذیره اما بعداز اون باعث ناشنوایی جنین میشه پس نوع و هفته با هم مد نظر پزشکه

ضمنا خود عفونت نیز چنانچه درمان نشه خطرناکه بحدی که در هفته های پایانی بارداری چنانچه عفونت های خونی مثبت بشه بلافاصله دستور ختم بارداری و تولد نوزاد نارس توسط متخصص اجرا میشه تا جنین به رشدش در بیرون رحم مادر در دستگاه ادامه بده.

در کل در بارداری هیچ دارویی رو بدون تجویز پزشک متخصص مصرف نکنید و استرس و نگرانی رو از خودتون دور کنید چون همین استرس نیز برای مادر و جنین خطرناکه

سلام میدونم خیلی گذشته ...به سلامتی فارغ شدین ...منم آنتی بیوتیک میخورم بچه آتون مشکلی پیش نیومد برا ...

سلام و وقت بخیر

ضمنا یک تصور غلط میان مادران وجود داره و اونم اینکه عفونت یا مصرف دارو بسرعت به جنین آسیب میزنه اما واقعیت اینکه به محض تشکیل اولین سلول پیکر نوزاد یا همون زیگوت، سیستم ایمنی بدن مادر مثل یک ارگان حیاتی از جنین محافظت میکنه و تمامی مواد در بند ناف و دیواره رحم قبل از رسیدن به جنین پالایش میشن، ممکنه مادر مبتلا به ایدز باشه ولی فرزندی کاملا سالم بدنیا بیاره . 

پز کلون تمام دنیا رو برداشته یعنی هر کشوری میگه من فلان گوسفند یا ... رو مهندسی ژنتیک ساختم اما در حقیقت تنها کاری که میکنن لقاح سلول جنسی و انتقالش به رحم مادرشه . یعنی اینکه هنوز هیچ سیستمی نمیتونه رشد و محافظت رحم مادر رو شبیه ساری کنه.

ختم کلام اینکه اول توکلتون بخدا باشه ضمن اینکه مراقب سلامتی خودتون نیز باشید و چنانچه بیمار شدید پروسه درمانی رو شروه کنید و نگران نباشید چون مجهزترین بیمارستانی که به از جنین محافظت میکنه با همراهی شبانه روزی تمامی ارگان های بدن رو خدا بهتون داده

سلام و وقت بخیر ضمنا یک تصور غلط میان مادران وجود داره و اونم اینکه عفونت یا مصرف دارو بسرعت به جنی ...

مممنونم بابت پاسختون ....من دفعه پیش سر عفونت جنین امو از دست دادم به خاطر اون ترس تو دلمه که آنتی بیوتیک بخورم ...

الانم که سرما خوردم گلوم چرک داره آزیترومایسین ۲۵۰ داده روزی یدونه ....سردرگمم

نميشه عزيزم قرص خودسر مصرف كرد  من هر چي دكترم تجويز كنه مجبورم استفاده كنم ..بعد هم من ايران ...

سلام دوست عزیز من باردارم و دو بارداری قبلی پارگی کیسه اب داشتم که به علت عفونت بوده الان چند دوره انتی بیوتیک خوردم و تا اخر بارداری دکتر گفته روزی یه دونه قرص پنی سلین بخورم اما یه دکتر دیگه گفت نه این کارو نکن خودمم موندم 

شما خاطرت هست چه انتی بیوتیک هایی خوردی ؟؟لطفا حتما بهم جواب بده و چند دوره خوردی ؟یا یه انتی بیوتیک تا اخر خوردی؟