2777
2789
عنوان

دعوای همیشگی پدر مادرم و افسردگی هممون

| مشاهده متن کامل بحث + 12555 بازدید | 66 پست
ما هم خیلی دعوا می کنیم

خواهش میکنم بحث ها و دعواهاتونو کیلومترها از خونه و ببچه هاتون دور نگهدارید تو ناخوداگاهشون تاثیر بد میزاره

استرس و اظطراب با سرایت ترین بیماری از مادر به فرزندانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور جدازندگی میکنن؟پدرمادر منم جدازندگی میکنن اکثرا😐

جدا زندگی میکنن دیگه. مادرم رفته با خواهرم زندگی میکنه پدرم هم نزدیک من زندگی میکنه

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
اصلا قرار نیست بچه ها بخوان پدر مادر رو اصلاح کنن یا پیش مشاور ببرن اصلا و ابدا نباید کاری به والدی ...

عزیزدلم مطمعنم شما خداروشکر تواین قضیه مشکلی ندارین وگرنه اینطورراحت حرف نمیزدین..پدرمادرمنم همیشه درحال جنگ ودعوا بودن.من دانشگاه ی رشته خوب قبول شدم..عمدا شهردیگه روزدم..همونجاهم استخدام شدم..ولی ذهنم آروم نشد هیچ تازه بدترم شد..هرروز مامانم زنگ میزد گزارش میداد..یعنی جوری شده بود که ازمامان بابام بدم میومد..دیگه تحملمون تموم شد..پارسال بازسر ی مساله خیلی کوچیک دعواشون شد..دیگه گفتم یا جدابشین یاخودمو میکشم..اونقدر کولی بازی دراوردم که بابام گفت غلط کردم..والا دیگه بریده بودم..آبروم پیش شوهرمم رفته کلا  

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
جدا زندگی میکنن دیگه. مادرم رفته با خواهرم زندگی میکنه پدرم هم نزدیک من زندگی میکنه

یعنی طلاق نگرفتن؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
خواهش میکنم بحث ها و دعواهاتونو کیلومترها از خونه و ببچه هاتون دور نگهدارید تو ناخوداگاهشون تاثیر بد ...

گفتنش راحته و عمل بهش مشکل

اکثر دعواهای ما بخاطر دخالت خانواده همسرمه

من در گذشته خیلی صبوری کردم ولی الان شدم مثل خودشون

ای خدااااا نمی خوام دعوا کنم اما آخه چه جوری از حق خودم و بچه هام دفاع کنم😰

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
من الان همین کار کردم.. دور از خونه و یه شغل.. ولی تو این جامعه دختر به حامی نیاز داره ب کسی ک وقتی ...

بعضیا مزه اینطور محیطارو نچشیدن حتی نمیدونن وقتی سه چهار شب یکبار میای خونه فقط برای خواب همون شبم ارامش نداری بخوابی 

امثال من تو جامعه تنها زندگی میکنن خیلی هم اسیب ها دیدن چه برسه به شما که دختری واقعا نمیشه تصور کرد چطوری مستقل زندگی کنید

منم تا الان فقط با ورزش خودمو نگه داشتم و قرصهامو قطع کردم یکساعت وقت اضافه پیدا کنم میرم باشگاه و اگه جدا تشدم ، دوست ندارم اطرافیانم دوستام بگن فلانی بی خوانوادست تنهاست ، با تحقیر و ترحم نگام کنن 😑

عزیزدلم مطمعنم شما خداروشکر تواین قضیه مشکلی ندارین وگرنه اینطورراحت حرف نمیزدین..پدرمادرمنم همیشه د ...

این بریده بودنتو درک میکنم

منم پریشب از خواب پریدم دیدم با داداشم درگیر شدن هیچی دیگه رفتم تو شیشه دستم خون اومد قاطی کردم دعوا رو ول کردن همه رفتن پی کارشون

حتی دانشگاه انصراف دادم سرکار بیرون شدم قبلا

گفتنش راحته و عمل بهش مشکل اکثر دعواهای ما بخاطر دخالت خانواده همسرمه من در گذشته خیلی صبوری کردم ...

دعوای مادرمنم اکثرا ۹۹ درصد خوانواده پدرمه 

دفاع شما از حقتون سکوته ، همین والسلام

مامان و بابای منم همیشه دعوا میکنن...مامانم بحث گذشته هارو پیش میکشه...وقتی از بابام طرفداری میکنم مامانم ناراحت میشه وقتی از مامانم طرفداری میکنم بابام....

مشکل اصلی مامانمه...در حالت کلی باهاش موافقم ولی وقتی ازش انتقاد میکنم  کلی ناراحت میشه میگه توعم عین باباتی و دلم خوش بود ینفر بامن هم نظره...

چیکار کنم من آخه😔😔😔

خواهش میکنم بحث ها و دعواهاتونو کیلومترها از خونه و ببچه هاتون دور نگهدارید تو ناخوداگاهشون تاثیر بد ...

واقعا حرف خوبیه ... من خودم پسرم ۱۸ سالمه از بچگی مامان و بابام همیشه دعوا میکردن و منم میترسیدم  و همیشه حق با مامانم بود ...بابام به مامانم خیانت کرد مامانم فهمید و بخاطر عذاب هایی که کشید بیمار شد و الان هم دیابت داره .... بابام به پای مامانم افتااده بود و مامانم بخشیدش ... الان هاا هم هی دعوا میکنن و من نمیدونم چرا بدنم میلرزه کلا اگه یکی داد بزنه به لرزش میوفتم خیلی هم تلاش کردم نتونستم خودموو کنترل کنم ... من هیچ وقت باباموو نمیبخشم و اصلا هم دوستش ندارم .. خیلی ازش دلخورم ... یادم نمیاد که پدرم بهم محبتی کرده باشه همیشه ما رو از خودش میرونه فقط و فقط از نظر مالی بهمون اهمیت میده ازش میترسم ... همیشه بقیه بیشتر از ما خونوادش براش مهمه ...

....