2777
2789
عنوان

دعوای همیشگی پدر مادرم و افسردگی هممون

| مشاهده متن کامل بحث + 12555 بازدید | 66 پست
عزیزدلم مطمعنم شما خداروشکر تواین قضیه مشکلی ندارین وگرنه اینطورراحت حرف نمیزدین..پدرمادرمنم همیشه د ...

من سال بعد کنکور دارم برام دعا کن منم مث رشته خوبی قبول شم و این خانواده مو ول کنم برم دور شم ازشون،ولی واقعا مادرمو نم تونم کنار بزارم ،اون بیچاره خیلی مظلومه،هیچ گناهی نداره فقط بابامه که زور میگع،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه فکر میکردم خودم اینجوری هستم 

من واقعا ازاین شرایط خسته شدم دلم میخاد خودمو بکشم راحت بشم خیلی بی درک وشعور هستن از پدرم متنفرم تمام روزم فقط از خدا میخام بمیرم اصلا ن عاقل میشه نه میتونیم از دستش نجات پیدا کنیم‌😭😭

من سال بعد کنکور دارم برام دعا کن منم مث رشته خوبی قبول شم و این خانواده مو ول کنم برم دور شم ازشون، ...

دقیقا منم چند ماه دیگه کنکور دارم و قراره ارشد بدم و به مامانم گفتم بیزحمت منو یکم رعایت کن تا قبول بشم برم تهران متاسفانه از وقتی اینو گفتم هروز تو خونمون دعواس البته همیشه بوده الان بدتر شده عوض درک کردن هروز مامانم بهونه میگیره سر بهونه دعوای بزرگ راه میندازه یا میره خونه ابجیش یا قرص میندازه میخوابه چند مدت پیش هم یه ماه مارو تنها گذاشت رفت خونه باباش و گفتم طلاق میگیرم 😔بابامم که دیگه فقط کار خودشو میکنه😔دیگه حتی جونی نمونده که درس بخونم همش استرس دارم و فقط میخوام قبول بشم برم و دیگه برنگردم