2777
2789
عنوان

دعوای همیشگی پدر مادرم و افسردگی هممون

| مشاهده متن کامل بحث + 12555 بازدید | 66 پست
اره دقیقا. منتها اینکه با خودمون هم دعوا میکردن از بچگی تا الان  . منم از خونه فراری ام کلا یا ...

هی داد بیداد منم اینطوریم یبار حتی از دانشگاه انصراف دادم نتونستم ادامه تحصیل بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر شما چون آقا هستی احتمالا خانواده بذارن جدا خونه بگیری

بهترین راه همینه

یا همخونه بشید با کسی جایی رو اجاره کنید

وگرنه تو محیط متشنج خونه فقط عصبی تر میشی

پر نقش تر از فرش دلم بافته ای نیست    از بس که گره زد به گره حوصله ها را...
این چه راهنمایی میکنی عزیز من ازدواج برای فرار از خونه پدر اشتباهترین انتخابه راه درستتر جلو پاش ب ...

تنها راه همینه،وقتی مجردی نتونی حتی یه شب بری هتل یا مسافر خونه اتاق بگیری،چجوری باید مستقل بشه،والدین ایشون بیست و پنج سال شاید با هم زنذگی کردن،مطمئنن راضی به رفتن پیش مشاور هم نمیشن،اخلاق عوض شدن هم که امکان پذیر نیست،من بیست سال سنمه ولی نمیتونم هیچکدوم از رفنارامو تغییر بدم 

خب چه بهتر ازدواج کنن اما سعی کنن خودشون با خانومشون مثه پدرشون برخورد نکنن....ازدواج کنن بعد رفت وا ...

چشم حتما اینکارو همین فردا صبح اول وقت میکنم

واقعا به همین راحتیه؟

خیلی ساده گرفتین همین خواستگاری هم باید پدر مادر باشن 

داداش بزرگتر از خودم دوباره میره نامزد میشه هر بارم همش دعوا توخونه ماست قبلیو طلاق داد اینکیم فعلا نمیاد خونمون

تنها راه همینه،وقتی مجردی نتونی حتی یه شب بری هتل یا مسافر خونه اتاق بگیری،چجوری باید مستقل بشه،والد ...

اصلا قرار نیست بچه ها بخوان پدر مادر رو اصلاح کنن یا پیش مشاور ببرن

اصلا و ابدا نباید کاری به والدین داشته باشی عزیز من

شما تنها رو آینده خودت تمرکز کن

برای همین گفتم پیدا کردن یه شغل مناسب و درآمد داشتن برای دختر چون اجازه نمیدن خونه جدا داشته باشه بهترین انتخابه 

نه شوهر کردن!

همین که شغل و درآمد داشته باشی مشغول هستی و فقط برای خواب میای خونه

همین کافیه 

پر نقش تر از فرش دلم بافته ای نیست    از بس که گره زد به گره حوصله ها را...
یعنی شما اعتقاد داری واسه فرار از خونه پدر ازدواج بهترین گزینه هست؟ خیلی راه اشتباهیه به نظر من به ...

من الان همین کار کردم.. دور از خونه و یه شغل.. ولی تو این جامعه دختر به حامی نیاز داره ب کسی ک وقتی مریضه و درمونده کاراشو پیگیری کنه یا همین رفت و آمدی که با ماشینای مختلف بین چند شهر انجام میدیم و یا کارای دیگه ام ک مجبور بشم برم  یه شهر دیگه و قرار گرفتن تو مکان‌های مختلف و رفت و آمد با مردا.. کار داشتن و مستقل بودن برای یه دختر کافی نیست خوشبحالت خدارشکر تو شرایط نیستی و درک نمیکنی 

چشم حتما اینکارو همین فردا صبح اول وقت میکنم واقعا به همین راحتیه؟ خیلی ساده گرفتین همین خواستگاری ...

قبل از ازدواج حتما مشاوره برید

زندگی تو یک محیط متشنج احتمالا شمارو هم تحت تاثیر قرار داده

بهتره اول برای پیدا کردن آرامش خودتون مشاوره را شروع کنید 

بعد که به ثبات رسیدید بازهم برای اینکه ازدواج موفقی داشته باشید از مشاور کمک بگیرید

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
چشم حتما اینکارو همین فردا صبح اول وقت میکنم واقعا به همین راحتیه؟ خیلی ساده گرفتین همین خواستگاری ...

😓😓

شما نمیتونین بابا مامانتونو تغییر بدین اما میتونین شرایط خودتونو تغییر بدین

میتونین تنها زندگی کنین که البته اینم خیلی سختره

درهرحال براتون از خداآرامش میخام

بله. منم خانوادم اینطوری بودن که الان پنج ساله پدر مادرم جدا از هم زندگی میکنن. ما هم هممون مشکل اعص ...

چطور جدازندگی میکنن؟پدرمادر منم جدازندگی میکنن اکثرا😐

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

پدرمادرمنم مثل خونواده شما بودن..الان جداازهم زندگی میکنن اکثرا..پارسال این موقع ها تاپای طلاق رفتن  

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم