2777
2789
عنوان

دعوای همیشگی پدر مادرم و افسردگی هممون

| مشاهده متن کامل بحث + 12555 بازدید | 66 پست

شما الان مستقل شدی راحت میتونی بری یه سوییت کوچیک اجاره کنی حداقل برای مواقعی که تنش توی خونتون بوجود میاد

تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله. منم خانوادم اینطوری بودن که الان پنج ساله پدر مادرم جدا از هم زندگی میکنن. ما هم هممون مشکل اعصاب پیدا کردیم.من خودم همه ش استرس و اضطراب دارم و تقریبا از همه چی در مورد آینده میترسم و بسیار شدید وسواس فکری دارم

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله

بله من هم سن شمام و اینی ک میگی رو واقعا درک میکنم خوبه شما شاغلی 

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢

من فوق العاده عصبی و افسردم جوری ک تا یه حرفی ناراحتم میکنه خودمو میزنم صدامو بالا میبرم گریه میکنم ب خودکشی فکر میکنم 

هم خانوادم هم نامزدم مقصر این حال من هستن و نمیبخشمشون 

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
متاسفانه تو ایران تنها راه نجاتت شوهر کردنه،که اونم شانس بیاری عاقل و سر به راهش نصیبت شه

این چه راهنمایی میکنی عزیز من

ازدواج برای فرار از خونه پدر اشتباهترین انتخابه

راه درستتر جلو پاش بذارید

پر نقش تر از فرش دلم بافته ای نیست    از بس که گره زد به گره حوصله ها را...
ن والا راست میگه واسه یه دختر بهترین راهه

یعنی شما اعتقاد داری واسه فرار از خونه پدر ازدواج بهترین گزینه هست؟

خیلی راه اشتباهیه

به نظر من بهترین گزینه برای دختر پیدا کردن یه شغل مناسب درآمد داشتن تا بتونه کمی از فضای خونه دور باشه

با توجه به شرایط جامعه و خانواده ها که نمیذارن دخترا خونه جدا داشته باشن البته

پر نقش تر از فرش دلم بافته ای نیست    از بس که گره زد به گره حوصله ها را...

فکر نمیکنم شما مثل من بد بخت باشی استار تر من تک فرزندم و نه برادری دارم که شاید بابام کمی آروم تر بشه بابام مشکل روحی و روانی داره جوری که حتی همین دیشب سر یه چیز بی خودی با مامانم دعواش شد نمیشه بهش گفت بالاچشمت ابروعه دیشب جوری داد میزد و بد دهنی میکرد که نمیتونستیم آرومش کنیم انقدر صداش بالا بود که همه فهمیده بودن خونه ما دعواست انقدر داد زد من تپش قلب گرفته بودم یه لحظه میخنده یه لحظه عصبی میشه مامانم همش میترسه بابام سکته کنه انقدر از بابام بدم میاد متنفرم ازش😢😢😢