2777
2789
عنوان

تا الان بیرونه.......

645 بازدید | 45 پست

خونه مادرش بودیم اون گفت میره پیش دوستش(شوهره😡)

منم اومدم خونه بعد یه ساعت زنگ زدم بیا خونه ساعت دوازده و نیم بود شا ر ژ م تموم شد

خیلی خوابم میومد خوابیدم 

فکر میکردم میاد 

ساعت سه بیدار شدم هنوز نیومده بود 

شا ر ژ م ندارم هم نگران شدم هم عصبی

بلد نبودم از کارت شا ر ژ بگیرم بهم یاد داده بود اما چون همیشه خودش شا ر ژ میکرد من یاد نگرفتم

به صد بد بختی شا ر ژ گرفتم

زنگ زدم گفتم کدوم گوری هستی گفت خونه دوستم

خیلی ریلکس انگار ن انگار نصفه شبه

گفت میام 

گفتم لازم نکرده همون جا بمون قطع کردم

اس دادم

گفتم فقط مُردنت دلیله خوبیه واسه تا الان نیومدنت

گفت فکر کن مُردم

گفتم بذار باباتو خبر کنم پسرش مُرده دیگه جواب نداد

حالا چی کار کنم چ بر خوردی کنم

تا حالا هم نیومده

تمام افکار خود را روی کاری که دارید انجام می دهید متمرکز کنید، پرتوهای خورشید تا متمرکز نشوند نمی سوزانند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش بجای کدوم گوری هستی میگفتی کجایی عزیزم نگران شدم 

الان دیگه بیخیال... بخواب تا فردا. فردام که اومد بزن به بیخیالی یکی دو روز سردین احتمالا بعدش خودبخود اوکی میشه

هرچی بیشتر کشش بدین احتمال رفع دلخوریتون کمتر میشه (چون جفتتون انگار لجباز و یه دنده این) 

کجاس یعنی.

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........

کارش خیلی اشتباهه اما کاش اند برخورد نمیکردی که مصمم تر بشه مثلا میگفتی که من میترسم تنهایی چرا نمیای ؟ میدیدی عکس العملش چیه ؟ بعدا از زیر زبونش میکشیدی  ،یکم بیشتر مواظبش باش...

توروخدا یه صلوات بفرستین خونه دار بشیم ما هم ❤😍                      بهترین جای دنیا جاییه که راحت بشه صدای قلبتو صدای نفسهاتو شنید مثل بغلت ❤😍                                                         تیکر سالگرد ازدواجمونه 🥳🎂
کاش بجای کدوم گوری هستی میگفتی کجای عزیزم نگران شدم  الان دیگه بیخیال... بخواب تا فردا. فردام ...

اخه ۴ نصف شب کجاااااااایییی عزیزززززززززم؟؟؟؟؟؟مگه داریم مگه میشه؟؟؟🙄🙄🙄

دلم 💙آرامش خدایی میخواهد

افتاده سر لج

فعلا کاری نکن گلم

نه زنگ نه اس ام اس

تا خودش بیاد

وقتی اومد داد و بیداد و جر و بحث نمیکنی

سنگین و سرد

باید به خودش بیاد

مغذرت خواهی که کرد با آرامش و محبت گلایه کن

بشین و بفرما و بتمرگ هر سه یه معنی داره عزیزم

حواست به رفتار و زبونت باشه🌸🌸

نبایدوقتی زنگ میزدی وگفتی بمون همون جادوباره پیغلم میدادی...چون اینطوری میترسیدومیومد....

ولی دیگه بهش زنگ نزن.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

اخه ۴ نصف شب کجاااااااایییی عزیزززززززززم؟؟؟؟؟؟مگه داریم مگه میشه؟؟؟🙄🙄🙄

آره عزیزم من باشم همینو میگم..... هم بخاطر اینکه دوسش دارم و واقعا اگه انقد دیر کنه نگران میشم هم بخاطر اینکه از اتفاقات این مدلی بعدش پیشگیری بشه 

واااای من شوهرم مثلا ساعت سه شبه بهش زنگ میزنم میگم قصد نداری تشریف بیاری خونه خیلی ریلکس میگه می کارم داری؟😨😨😨 آدم فقط میخواد از عصبانیت پاره بشه

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)