2777
2789
عنوان

تا الان بیرونه.......

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 45 پست
آره عزیزم من باشم همینو میگم..... هم بخاطر اینکه دوسش دارم و واقعا اگه انقد دیر کنه نگران میشم هم بخ ...

منم شوهرمو دوس دارم ولی اگه بخاد شب تا اینموقع بدون دلیل بیرون بمونه دوسش نداشته باشم بهتره چون حرص خوردن برا سلامتی مضره😑😑😑😑خوشبحالت اعصاب ارومی داری من خیلی حساسم

دلم 💙آرامش خدایی میخواهد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه آدم چقد بی خیال میتونه باشه  اصلا خیلی بی خیاله

نی نی نداری؟

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

شوهز  منم واسه اولین بار با دوستاش رفته باغ یکی از دوستاشون ...همشون هم متاهل هستن یکی دو تاشون مجرد که از کارگر های مغازه ی بابام هستن ....ولی الان خیلی ناراحتم‌که گذاشتم بره چون گفت نصفه شب میام ولی نیومده اونجا هم آنتن نمیده 

آخه این انصافه؟ حالا که پر از حرفیم دیگه زنگ انشا نداریم 😖

من بودم ازهمون یک شب کشته بودمش چه معنی داره مرد متاهل...بعضیا نمیدونم واااقعا انقد مهربونن یا.....

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

مشکل این‌مردانیستن...جامعه ی مزخرفیه که ادم حتی اگه شوهرشم متعهدوسالم باشه به زمین وزمان مشکوک میشه جدای اینکه مردبایدحدوحدودورعایت کنه ووظیفه شناس باشه.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

منم شوهرمو دوس دارم ولی اگه بخاد شب تا اینموقع بدون دلیل بیرون بمونه دوسش نداشته باشم بهتره چون حرص ...

حساس نیستم چون خودمو بیشتر از همسرم دوست دارم قطعا....  یاد گرفتم که آرامش روح خودم باید اولویت اولم باشه

شوهز  منم واسه اولین بار با دوستاش رفته باغ یکی از دوستاشون ...همشون هم متاهل هستن یکی دو تاشون ...

نذار عادت کنه 

تمام افکار خود را روی کاری که دارید انجام می دهید متمرکز کنید، پرتوهای خورشید تا متمرکز نشوند نمی سوزانند

[QUOTE=66834299]دو تا دختر یکیش هفت و نیم یکیش دو 

خداحفظشون کنه❤

دوست من خواهر گلم آیا همسرت همیشه همین جوری بوده یااولین بارشه و اینکه چند وقت باهم زندگی  میکنید خلاصه  باید بشناسی با چه رفتاری آروم و دلبسته خونه میشه البته این نظر منه شاید اشتباه ولی خدایی آقایونم دلشون تنهایی با دوستاشونو میخواد که اونم بستگی به رفتار ما زنا داره امید وارم زندگیت پایدار و خوش باشه

خب به پدرشوهرت بگو واقعا ، منم یه دور شوهرم اون اوایل سر قهر و‌لج بازی و‌ حرص دادن من رفت بیرون تو‌ ماشین بخوابه میدونستم هیچ غلطی هم نمیکنه ولی به مادرشوهرم و برادر شوهرم زنگ زدم گفتم پسرتونو از تو  خیابون جمع کنید ، اینو برا این کردم که نخواد تا تقی به توقی میخورده بخواد ازین ادا ها دربیاره دیگه آدم شده هیچ وقت نکرده این کارو ، مخصوصا که شوهر تو معلومم نیست کجا مونده 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️